[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* ماهی شیر : 1 کیلو
* زعفران آب کرده : 3 قاشق سوپخوری
* نمک و فلفل : به میزان لازم
* روغن و کره : آب کرده به میزان لازم
* تخم مرغ : 3 عدد
* وانیل : 1 قاشق سوپخوری
* شیر ولرم : دو سوم پیمانه
* بیکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چایخوری
* مایه خمیر و شکر : 1 قاشق چایخوری
* آب ولرم یک دوم پیمانه
* آرد : 100 گرم
* ژامبون مرغ : 200 گرم




طرز تهیه :
ماهی شیر را به تکه های کوچک 3 در3 سانتیمتر و به قطر 2 سانتیمتر خرد کنید. تکه های ماهی را با نمک و زعفران 20 دقیقه مزه دار کنید.
تابه ای را روی حرارت بگذارید و روغن را در آن بریزید. تکه ای ماهی شیر را با دقتدر روغن سرخ کنید.
برای تهیه خمیر پفکی، ابتدا مایه خمیر را با شکر و آب ولرم مخلوط کنید و کنار بگذارید. زمان لازم برای عمل آمدن مایه خمیر 5 دقیقه است.
در ظرفی آرد، بیکینگ پودر، نمک، وانیل و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس3 عدد زرده تخم مرغ و کره آب کرده را نیز بیفزایید و خوب هم بزنید. بعد شیر ولرم را کم کم داخل مواد بریزید.
در آخر، مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. توجه داشته باشید خمیر به دست آمده کمی رقیق است. این خمیر را در دمای آشپزخانه دو ساعت استراحت دهید تا کیفیت لازم را به دست آورد.
سپس3 عدد سفیده تخم مرغ را در ظرفی تمیز با همزن برقی بزنید تا کاملاً پف کند. بعد سفیده ها را به خمیر اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید. این کار را با دقت انجام دهید تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد.
تابه ای را روی شعله قرار دهید و به مقدار لازم، در آن روغن بریزید. وقتی روغن کاملاً داغ شد، فیله های ماهی شیر سرخ کرده را که خنک شده است به خمیر پفکی آغشته کنید و داخل روغن برشته نمایید. دقت کنید که حرارت مناسب باشد تا خمیر برشته شده نسوزد.
سپس فیله ها را داخل ظرفی مناسب بچینید و روی آن را با پاپیون هایی از ژامبون مرغ، سیب زمینی و هویج پخته تزیین کنید.