[You must be registered and logged in to see this image.]
بهترین کیک دنیا اسم یک کیک نروژیه که شاید نروژی ترین خوراکی دنیا باشه. به قول خودشون کیک ملی نروژ‌ محسوب می شه و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم :

برای قسمت زیرین کیک :
* آرد : ۱۰۰ گرم
* زرده تخم مرغ : ۴ عدد
* وانیل : ۱ قاشق چایخوری
* شکر : ۱۰۰ گرم
* کره : ۱۰۰ گرم
* شیر : ۴ قاشق غذاخوری
* بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

برای تهیه مرنگ روی کیک :
* سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
* شکر : ۱۶۰ گرم
* بادام خرد شده یا پرک : ( بسته به اندازه سینی فر ) حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم

برای تهیه کرم وسط کیک :
اگر در نروژ یا سوئد یا جایی که کرم وانیلی به صورت آماده هست زندگی می کنید که می تونید به راحتی آماده آن رو یا پودرش رو تهیه کنید ولی اگر کرم وانیلی در دسترس ندارید برای تهیه کرم وانیلی از دستور زیر استفاده کنید :

برای کرم وانیلی :
* زرده تخم مرغ : ۲عدد
* شیر یا خامه : ۲ دسی لیتر
* آرد ذرت (نشاسته ذرت ) : ۱.۵ قاشق غذاخوری
* شکر : ۱ قاشق غذاخوری
* اسانس خامه : ۸ تا ۱۰ قطره

برای خامه :
* خامه : ۲.۵ دسی لیتر
* شکر : ۲ قاشق غذاخوری




طرزتهیه :
قسمت اول لایه زیرین کیک :
۱۰۰ گرم شکر و کره را خوب می زنیم تا سفید شود ( کره نباید آب شود ) . زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و می زنیم. مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم (آرد- بکینگ پودر و وانیل) و به کره و تخم مرغ اضافه می کنیم . بعد شیر را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مواد آماده شده را روی کاغذ روغنی ، روی سینی فر پهن می کنیم.

قسمت دوم لایه بالایی کیک (مرنگ) :
برای این قسمت ۴ عدد سفیده ی تخم مرغ رامی زنیم تا کاملاً سفت و سفید شود بعد ۱۶۰ گرم شکر را اضافه کنیم و می زنیم تا کاملاً سفت و سفید شود. مواد آماده شده را روی خمیر قبلی ، پهن می کنیم. و یک مشت بادام را روی آن می پاشیم.
[You must be registered and logged in to see this image.]
با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در طبقه ی وسط فر ( حرارت بالا و پایین) می گذاریم.( سفیده تخم مرغ (مرنگ) کمی برشته می شود و پف کرده بالا می آید).

وقتی آماده شد میگذاریم توی فر کمی بماند تا خنک بشه بعد بیرون می آوریم تا کم کم به دمای محیط برسد. کیک را از کاغذ جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم.

قسمت سوم کرم وسط کیک :
زرده تخم مرغ رو با خامه/شیر و آرد ذرت و شکر مخلوط می کنیم تا مخلوط کاملاً یکنواختی بدست بیاید. بعد روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاد و غلیظ بشود. در طول این مدت مرتب به هم می زنیم. سپس کرم رو می گذاریم خنک بشه و وقتی سرد شد با اسانس مزه دارش می کنیم.

خامه را با ۲ قاشق شکر جداگانه می زنیم تا فرم بگیرد. بعد خامه و کرم وانیلی رو باهم مخلوط می کنیم.
یکی از قسمت های کیک رو توی ظرف مناسب قرار می دهیم و کرم آماده شده رو روی آن می ریزیم بعد قسمت دوم کیک رو رویش قرار می دهیم. کیک را درون یخچال می گذاریم و قتی کاملاً سرد شد ، میل می کنیم !!!
[You must be registered and logged in to see this image.]