طي روز، ابتدا بايد تعداد وعده‌هاي غذايي را زياد و مقدارش را کم كنينم و برنامه غذايي را طوري تنظيم کنيم که همه گروه‌هاي غذايي در يک روز مصرف شوند چون هر گونه کمبودي مي تواند موجب بروز اختلالاتي شود که در تشديد حالت خستگي موثر است.
وي افزود: کمبود بعضي از ويتامين‌ها و مواد معدني هم در ايجاد خستگي موثر است، ويتامين‌هاي a ، b و c از آن جمله هستند که مي توان با گنجاندن مواد غذايي مانند گوشت و حبوبات و سبزيجات در برنامه غذايي روزانه از خستگي بيش از حد کاست.
دکتر وفا در ادامه تصريح کرد : در اين ميان پرخوري را نبايد فراموش کرد زيرا پرخوري نيز به تنهايي باعث ايجاد خستگي مي شود.
وي به افرادي که صبحانه نمي خورند، توصيه کرد که اين عادت را ترک کنند و در ادامه افزود : وقتي شما صبحانه نمي خوريد تا موقع ناهار قند خون تان پايين مي آيد و احساس خستگي مفرط مي کنيد همين طور بيشتر احساس گرسنگي مي کنيد و سر ناهار کنترل تان را از دست خواهيد داد و اين پرخوري باعث چاقي مي شود که خود چاقي نيز يکي از دلايل عمده خستگي مفرط است و اين خستگي مفرط باعث عملکردهاي ذهني نيز مي شود.