تهيه اين كرم مقوي و پر خاصيت، به اندازه اي آسان است كه اگر در آشپزي خيلي تازه وارد و كم تجربه هستيد، هم مي توانيد آن را تهيه كنيد. چهار عدد ليموترش درشت و سالم، چهار عدد تخم مرغ، ۳۵۰ گرم شكر و ۱۶۰ گرم كره مواد مورد نياز براي تهيه اين دسر هستند. پس از تدارك مواد، ليموها را تميز بشوييد و پوست آن ها را آن قدر رنده كنيد كه به سفيدي برسد، آنگاه آب ليموها را گرفته و هسته هاي آن را جدا كنيد. تخم مرغ ها را در ظرفي جداگانه بزنيد، سپس آن را با شكر، كره، پوست ليموترش در قابلمه اي كه كف آن ضخيم باشد، مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم آتش قرار دهيد و مرتب به هم بزنيد. پس از آب شدن كره، آب ليمو را به مجموعه مواد اضافه كنيد و حرارت آتش را تند تر كنيد. پيش از آنكه كرم جوش بيايد، حرارت را ملايم كنيد و بگذاريد به مدت سه دقيقه كرم روي اين حرارت باقي بماند و در عين حال از هم زدن مواد غافل نشويد. كرم ليموترش به تدريج صاف و غليظ مي شود. حالا مي توانيد آن را از روي حرارت برداريد و پس از آنكه سرد شد، در ليوانهاي كوچك سرو كنيد