گوشت راسته گوساله 1000 گرم
فلفل سبز دلمه اي 3 عدد
پياز 3 عدد
كره 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري


طرز تهيه :

گوشت فيله پاک کرده را از طول به طول انگشت ، به يک اندازه ميبريم و بعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسيم مي نمائيم ( بسته بقطر فيله است ) بطور کلي اين کباب بايد تقريبا بقطر 2 انگشت باشد يکي از پيازها را رنده کرده آب آنرا با 2 قاشق روغن زيتون و کمي فلفل مخلوط مي نمائيم و گوشت را چند ساعت در اين سس ميخوابانيم ( در صورت نداشتن فرصت کافيست گوشت را با اين سس مخلوط کنيم بعد گوشت را به ترتيب ايکه يک تکه گوشت يک تکه فلفل و يک تا دو پر پياز بسيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم و گاهي روي کباب کمي کره آب کرده م ماليم و در اواخر طبخ کمي نمک به دو طرف سيخها ميپاشيم بهتر است کباب را بسيخ هائيکه دسته هاي قشنگي دارد بکشيم و بعد از آماده شدن با همان سيخ در ديس قرار دهيم و کمي کره روي کبابها بگذاريم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافيست