مواد لازم برای خمیر کرپ :
* آرد : 150 گرم یا یک لیوان
* نمک : نصف قاشق مرباخوری
* تخم مرغ : یک عدد
* شیر : 2 لیوان
* پیازچه : یک چهارم لیوان

مواد داخل کرپ :
* گوشت مرغ پخته (ساطوری شده) : 250 گرم
* قارچ خرد شده : 150 گرم
* پیاز خرد شده : 1 عدد
* نمک و فلفل : به اندازه لازم
* پنیر موزارلا ( رنده شده) : 100 گرم

طرز تهیه خمیر کرپ :
کرپ یک نوع خمیر پخته شده است که مراحل تهیه آن را با شکل برای شما بیان می کنیم :




در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید.

مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. در نهایت پیازچه را افزوده و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.


سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک چهارم لیوان از آن را داخل ماهیتابه ای به شکل گرد و نچسب که از پیش با برس چرب کرده و روی حرارت گذاشته اید، بریزید.








همین که خمیر خودش را گرفت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.





خمیر آماده شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به وسیله قالب گردی ازهر کرپ 3 دایره جدا کنید و از مواد آماده شده (مواد داخل کرپ) در آن گذاشته، بپیچید. بعد آن را تزئین کرده و در ظرف موردنظر بچینید.



طرز تهیه مواد داخل کرپ :
روغن را روی حرارت داغ کنید.
سپس پیاز را در روغن داغ بریزید.
پیاز که کمی طلایی شد، گوشت مرغ پخته و قارچ را به آن اضافه کنید.
برای این که قارچ ها تغییر رنگ ندهند، می توانید کمی آب لیمو به آنها بیفزایید.
در نهایت نمک ، فلفل و پنیر موزارلا را افزوده و از روی حرارت بردارید.
شما می توانید بر طبق ذائقه خود مواد داخل کرپ را تغییر دهید.



نکات تغذیه ای :
پنیر موزارلا ( MOZZARELLA CHEESE ) ، یک نوع پنیر نرم نارس با دلمه ی پلاستیک مانند است که اصل و منشا آن جنوب ایتالیا است. امروزه این پنیر در بیشتر کشورهای اروپایی ساخته می شود. این پنیر کاربرد گسترده ای برای روی پیتزا دارد ، چرا که حالت کشسانی خوبی دارد.