[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* آرد :300 گرم
* نمک :یک‌هشتم قاشق چای خوری
* شکر :1 قاشق سوپ خوری
* بیکینگ ­پودر :یك‌دوم قاشق چای خوری
* کره سرد: 120 گرم
* زرده تخم ­مرغ :1 عدد
* خامه :3 قاشق سوپخوری


مواد لازم برای مواد میانی:
* کیوی:5 تا 6 عدد
* پنیر خامه ­ای :200 گرم
* پودر بادام :50 گرم
* شکر :150 گرم
* خامه :200 گرم
* تخم­ مرغ :2 عدد
* آرد :3 قاشق سوپ خوری
* پوست لیموترش یا پرتقال رنده‌شده ‌ :1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای گلیز:( گلیز به پوششی که روی کار نهایی مالیده می­شود، می‌گویند. )

* عسل :2 قاشق سوپخوری
* آب لیموترش :3 قاشق سوپخوری




طرز تهیه :

ابتدا یک قالب مخصوص پای را چرب کنید و کنار بگذارید. برای تهیه خمیر پای، ابتدا آرد، نمک، شکر و بیکینگ ­پودر را در کاسه‌ای بزرگ بریزید و مخلوط کنید. بعد کره سرد را به آن بیفزایید و با نوک انگشت ماساژ دهید تا به شکل خرده نان درآید. بعد زرده تخم ­مرغ و خامه را به آن بیفزایید و خمیر را نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از این مدت، خمیر را در قالب آماده پهن كنید و یک کاغذ روغنی روی آن بیندازید و مقداری حبوبات روی کاغذ بریزید. قالب را 10 دقیقه در فری با دمای 200 درجه سانتیگراد یا400 درجه فارنهایت یا شماره 5 حرارت دهید. سپس خمیر را از فر خارج كنید و کاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید. مواد میانی را روی خمیر بریزید و قالب را 45 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. در این مرحله درجه حرارت فر را پایین آورده یعنی به 170 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره 4 برسانید.
سپس قالب را از فر خارج كنید و بعد از خنک شدن، کیوی­ ها را ورقه‌ورقه كنید و روی پای بچینید.
عسل و آب‌لیمو را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بگذارید تا عسل کاملاً رقیق شود. سپس این مایه را با برس روی کیوی­ ها بمالید تا روی آن شفاف شود و همچنین پوششی برای روی میوه‌ها­ باشد.

طرز تهیه مواد میانی:
پنیر را با همزن بزنید و به ترتیب شکر، خامه و تخم ­مرغ­ ها را به آن اضافه كنید. سپس آرد و پوست لیموترش یا پرتقال رنده‌شده و پودر بادام را به آن بیفزایید.