[You must be registered and logged in to see this image.]

آماندین در واقع نوعی تارت به شمار می رود ولی به خاطر بادامی که داخلش دارد به آن آماندین Amandine می گویند.


مواد لازم :
* کره : 50 گرم یا کمی بیشتر ( به تمایل شما بستگی دارد که چقدر چربی مصرف کنید )
* شکر : یک سوم پیمانه ( بستگی به تمایل شما )
* پوست پرتقال : یک عدد رنده شده
* تخم مرغ : 4 عدد ( سفیده ها و زرده ها از هم جدا شوند)
* پنیر سفید : 100 گرم
* آب لیموترش : یک قاشق
* آب پرتقال : یک سوم پیمانه یا چند قاشق شربت پرتقال
* آرد : یک چهارم پیمانه
* پودر نشاسته 50 : گرم
* پودر بادام خام یا خلال بادام 50 : گرم
* سیب : 2 عدد پوست کنده و نازک بریده شود
* زرشک : کمی
* آلبالو : یک پیمانه بدون هسته و در صورت تمایل قبلا شکر پاشیده شود تا مزه ترشی کمتر شود .





طرز تهیه :
کره و پنیر را قطعه کنید و همراه با شکر و پوست رنده پرتقال و آبلیمو با همزن بزنید تا کرم لطیفی بدست بیاد .اکنون زرده ها را اضافه کرده و مخلوط کنید .

آرد و پودر نشاسته وخلال یا پودر بادام و سفیده ها را همراه با آب پرتقال هم جدا بزنید و بعد با مواد قبلی خوب مخلوط کرده و هم بزنید .
فر را با حداکثر دما روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد قرار بدید .

[You must be registered and logged in to see this image.]

سیب را برش نازک داده و کف ظرف تارت نچسب یا چرب شده بچینید و بعد آلبالوها را روی آن بریزید .

[You must be registered and logged in to see this image.]

اکنون همه مواد مخلوط شده را روی آلبالوها بریزید و کمی زرشک و مغر تخمه و خلال پسته ( در صورت تمایل ) روی آن بپاشید.

[You must be registered and logged in to see this image.]

ظرف را داخل فر روی پنجره وسط قرار دهید . مدت 30 دقیقه زمان لازم است .

[You must be registered and logged in to see this image.]

پس از اینکه کمی خنک شد می توانید برش بزنید .

[You must be registered and logged in to see this image.]

بعد از سرد شدن روی آماندین را بپوشانید که خشک نشود.



نکته :
چنانچه سی دقیقه گذشت ،قبل از خاموش کردن فر با یک سیخ چوبی امتحان کنید که کامل مغر پخت شده یا خیر
لازم است که این امتحان هم در وسط و هم در کنار ظرف انجام شود ،کناره ها زودتر خودش را می گیرد .

* برای اینکه قسمت وسط هم بپزد و مغز پخت شود و درعین حال کناره ها هم نسوزد ،بهتر است ظرف را به بالاترین پنجره فر انتقال دهید ، در این حال چند دقیقه کافیست که مغزش هم بپزد . حرارت قسمت بالای فر باعث پختن وسط تارت می شود ولی کف و اطراف نمی سوزد .
( این ترفند ها برای این است که گاهی فشار و شعله گاز ها در منازل یکی نیست و ممکن است در این مدت زمان تارت یا کیک شما هنوز نپخته باشد )

* شما می توانید بنا به سلیقه خودتان از انواع دیگر میوه ها مثل گلابی و به و گیلاس و حتی برش های پرتقال ... استفاده کنید .