[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* زرده تخم مرغ : 4 عدد
* شکر : 200 گرم ( 1 پیمانه)
* وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
* شیر داغ : 500 گرم (2 پیمانه)
* هلوی رسیده : 5 عدد
* پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپخوری پُر و 1 قاشق چایخوری
* آب سرد : 5 قاشق سوپخوری





طرز تهیه :
زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا کاملاً غلیظ و کشدار شوند. سپس این مایه را به شیر داغ بیفزایید و چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی مواد خنک شوند.

در این مرحله، هلوی رسیده را رنده کنید و به مخلوط بیفزایید و مخلوط کنید.

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بَن ماری (حرارت غیرمستقیم) حل کنید و به مایه بالا اضافه کنید.

مخلوط همه مواد را داخل قالب مناسبی که گنجایش مواد را داشته باشد ریخته و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد.

پس از اینکه کرم بست، آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و برش های هلو تزیین کنید.

در صورت دلخواه، می توانید از کمپوت هلو به جای هلوی تازه استفاده کنید. در این صورت باید از مقدار شکر قدری کم کنید.