[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* زرده تخم مرغ : 4 عدد
* شکر : 200 گرم ( 1 پیمانه)
* وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
* شیر داغ : 500 گرم (2 پیمانه)
* هلوی رسیده : 5 عدد
* پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپخوری پُر و 1 قاشق چایخوری
* آب سرد : 5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا کاملاً غلیظ و کشدار شوند. سپس این مایه را به شیر داغ بیفزایید و چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی مواد خنک شوند.
در این مرحله، هلوی رسیده را رنده کنید و به مخلوط بیفزایید و مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بَن ماری (حرارت غیرمستقیم) حل کنید و به مایه بالا اضافه کنید.
مخلوط همه مواد را داخل قالب مناسبی که گنجایش مواد را داشته باشد ریخته و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد.
پس از اینکه کرم بست، آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و برش های هلو تزیین کنید.
در صورت دلخواه، می توانید از کمپوت هلو به جای هلوی تازه استفاده کنید. در این صورت باید از مقدار شکر قدری کم کنید.
مواد لازم :
* زرده تخم مرغ : 4 عدد
* شکر : 200 گرم ( 1 پیمانه)
* وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
* شیر داغ : 500 گرم (2 پیمانه)
* هلوی رسیده : 5 عدد
* پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپخوری پُر و 1 قاشق چایخوری
* آب سرد : 5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا کاملاً غلیظ و کشدار شوند. سپس این مایه را به شیر داغ بیفزایید و چند دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی مواد خنک شوند.
در این مرحله، هلوی رسیده را رنده کنید و به مخلوط بیفزایید و مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بَن ماری (حرارت غیرمستقیم) حل کنید و به مایه بالا اضافه کنید.
مخلوط همه مواد را داخل قالب مناسبی که گنجایش مواد را داشته باشد ریخته و حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم خودش را بگیرد.
پس از اینکه کرم بست، آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و برش های هلو تزیین کنید.
در صورت دلخواه، می توانید از کمپوت هلو به جای هلوی تازه استفاده کنید. در این صورت باید از مقدار شکر قدری کم کنید.