Log in

I forgot my password

Like/Tweet/+1
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» مبارکه
پای کاری گوشت EmptyWed Aug 14, 2013 6:59 am by sepideh

» کیک شوکو هالیک
پای کاری گوشت EmptySat Aug 03, 2013 11:34 am by sepideh

» دروغگو ها
پای کاری گوشت EmptyFri Aug 02, 2013 9:45 am by sepideh

» برنامه های رمضان 92
پای کاری گوشت EmptyThu Aug 01, 2013 5:33 am by sepideh

»  هم سن و سال
پای کاری گوشت EmptyWed Jul 31, 2013 3:23 pm by sepideh

» جوک و اس ام اس جدید
پای کاری گوشت EmptyWed Jul 31, 2013 7:24 am by sepideh

» اگه گفتید من چه شکلی ام ؟!
پای کاری گوشت EmptyTue Jul 30, 2013 6:45 pm by sepideh

» ببخشید
پای کاری گوشت EmptyTue Jul 30, 2013 6:05 pm by sepideh

» یادداشتای پاییزی ..!ا
پای کاری گوشت EmptyTue Jul 30, 2013 10:43 am by sepideh

» روزنوشت نیلوفر
پای کاری گوشت EmptyTue Jul 30, 2013 10:34 am by sepideh

» مشاعره
پای کاری گوشت EmptyMon Jul 29, 2013 4:45 pm by sepideh

» قانعم کن
پای کاری گوشت EmptyMon Jul 29, 2013 4:18 pm by sepideh

» خصوصیات سایت جدید.ifin.ir
پای کاری گوشت EmptyMon Jul 29, 2013 3:50 pm by sepideh

» فشار خون بالا
پای کاری گوشت EmptyMon Jul 29, 2013 3:47 pm by sepideh

» سراب
پای کاری گوشت EmptyMon Jul 29, 2013 3:45 pm by sepideh

» سلام و از نو
پای کاری گوشت EmptyMon Jul 29, 2013 3:43 pm by sepideh

» من چه دلتنگتم امروز
پای کاری گوشت EmptyThu Oct 13, 2011 11:19 am by azadah

» مدیتیشن تراپی، مراقبه، مکاشفه، متافیزیک
پای کاری گوشت EmptyMon Aug 08, 2011 12:26 pm by godonly

» ترانه های گروه کر دختران
پای کاری گوشت EmptyFri Apr 08, 2011 4:00 am by samamirreza

» سایت شعرپارسی
پای کاری گوشت EmptyTue Mar 15, 2011 4:40 pm by sajad badri

» مرجع دانلود فارسی
پای کاری گوشت EmptyTue Mar 15, 2011 11:05 am by sajad badri

» 9 دی هراسی خواص !!!
پای کاری گوشت EmptyMon Dec 27, 2010 6:55 am by amir215

» شب امتحان تو خوابگاه دخترا و پسرا چه خبره؟
پای کاری گوشت EmptyTue Dec 21, 2010 10:58 am by ashiss

» یالثارات الحسین (ع)
پای کاری گوشت EmptySat Dec 18, 2010 8:20 am by amir215

» تریبون دادگاه مردمی سران فتنه فیلتر شد !!!
پای کاری گوشت EmptyTue Dec 14, 2010 6:53 am by amir215

» دکترین های فراموش شده (8)
پای کاری گوشت EmptyFri Dec 10, 2010 12:37 pm by amir215

» دانلود HiDownload Platinum 7.971 نرم افزار مدیریت دانلود فایل
پای کاری گوشت EmptyFri Dec 03, 2010 11:44 am by xpxps

» مــهــم!!! قابل توجه اعضای جدید و قدیم ایران فروم
پای کاری گوشت EmptySat Nov 20, 2010 5:53 pm by HrRo

» ما را هم به این زودی بکشید...!!!
پای کاری گوشت EmptyTue Nov 09, 2010 8:01 am by amir215

» شلوار و شعار
پای کاری گوشت EmptyMon Nov 01, 2010 6:17 am by ilia

» حامد کمیلی، زمانی که هنوز معروف نشده بود!!
پای کاری گوشت EmptySun Oct 31, 2010 2:12 pm by AHMAD_NOMAD

»  باشم یا نباشم
پای کاری گوشت EmptySun Oct 31, 2010 1:27 pm by FD6_d

» کاریکاتور هنرمندان و بازیگران مشهور ایرانی
پای کاری گوشت EmptySat Oct 30, 2010 1:13 pm by FD6_d

» کوچ مقصدی برای پرستو ها !
پای کاری گوشت EmptySat Oct 30, 2010 5:06 am by amir215

» دوستان داره دیر میشه کاری کنید؟
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 27, 2010 2:31 pm by sezar

» شفيعي كدكني يادش گرامي باد
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 27, 2010 2:20 pm by sezar

» گزارش تصویری: فیلم «هرچه خدا بخواهد»
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 27, 2010 5:20 am by یاس سفید

» هل من ناصر(تقاضا از دوستان)
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 26, 2010 1:22 pm by AHMAD_NOMAD

» کلامی از شیخ بهائی:
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 26, 2010 1:16 pm by AHMAD_NOMAD

» هندوانه
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 26, 2010 3:31 am by یاس سفید

» بابا شاه: از خودم نقاشی کشیدی ام
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 25, 2010 1:21 pm by AHMAD_NOMAD

» کدوم انگشت خود را بیشتر دوست دارید؟
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 25, 2010 12:47 pm by AHMAD_NOMAD

» پاییز
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 25, 2010 12:42 pm by AHMAD_NOMAD

» دانستنی های مفید
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 25, 2010 4:45 am by یاس سفید

» گفت و گو
پای کاری گوشت EmptySun Oct 24, 2010 6:28 am by FD6_d

» درست انتخاب کنید تا شاد باشید
پای کاری گوشت EmptySat Oct 23, 2010 3:50 am by sezar

» شکاف جنسیتی در سال ۲۰۱۰۲۰۱۰
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 22, 2010 3:28 pm by sezar

» حلقه خورشید
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 22, 2010 2:44 pm by AHMAD_NOMAD

» ایران فروم در آستانه ی 2 سالگی متحول می شود
پای کاری گوشت EmptyThu Oct 21, 2010 7:14 pm by HrRo

» مشکلات ایران فروم: سخنی دوستانه با آقای خداپرست و دوستان
پای کاری گوشت EmptyThu Oct 21, 2010 1:59 pm by HrRo

» بیچاره موشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پای کاری گوشت EmptyThu Oct 21, 2010 5:54 am by sezar

» حیوانی عجیب، نتیجه جفت گیری زرافه و گورخر
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 20, 2010 3:02 pm by سها

»  این عکس چیست؟
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 20, 2010 2:58 pm by سها

» تصویر جالب: نحوه ایستادن یک هم وطن در بانک!
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 20, 2010 1:11 pm by FD6_d

» تصوير يك جلسه مهم در مجلس آمريكا!
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 20, 2010 1:11 pm by FD6_d

» فکر می کنید ایشون چکاره هستن؟(عکس)
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 2:43 pm by FD6_d

» نامه غضنفر به زنش
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 2:38 pm by FD6_d

» کلماتی که نمی خواهید در اتاق عمل بشنوید
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 2:30 pm by FD6_d

» دو راهب و دختر زیبا
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 2:29 pm by FD6_d

» برادر
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 2:28 pm by FD6_d

» میلاد امام مهر،امام رضا(ع)بر همگان مبارک-تقدیم به شما
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 2:18 pm by AHMAD_NOMAD

» توهین به مسئولان نظام در نمایشگاه دیجیتال
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 2:14 pm by AHMAD_NOMAD

» یه نگاه متفاوت به آدما
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 1:24 pm by AHMAD_NOMAD

» تولد دآش جواد
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 1:17 pm by AHMAD_NOMAD

» امین 7
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 19, 2010 9:18 am by beul

» مسیر امام رضا(ع) از مدینه تا خراسان
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 18, 2010 7:32 am by یاس سفید

» مرد گمشده در جزیره
پای کاری گوشت EmptySun Oct 17, 2010 12:26 pm by javad57m

» هلن کلر زنی برای بودن
پای کاری گوشت EmptySun Oct 17, 2010 7:06 am by یاس سفید

» برخیز ای موسی
پای کاری گوشت EmptySat Oct 16, 2010 5:14 am by یاس سفید

» خواندن این متن تنها یک دقیقه از زمان شما را خواهد گرفت
پای کاری گوشت EmptyThu Oct 14, 2010 3:51 am by یاس سفید

» خوابهای بی تعبیر شاهانه !!!
پای کاری گوشت EmptyWed Oct 13, 2010 4:39 am by amir215

» زندیگینامه رهی معیری
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 12, 2010 11:18 am by beul

» بیاد رهی معیری
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 12, 2010 11:13 am by beul

» دانلود آهنگ یاد من باش با صدای مجید اخشابی
پای کاری گوشت EmptyTue Oct 12, 2010 6:15 am by Adeleh

» نخستین یار من
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 11, 2010 1:38 pm by AHMAD_NOMAD

» جایی شبیه رویا در ایران
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 11, 2010 1:24 pm by AHMAD_NOMAD

» مسقطی
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 11, 2010 5:24 am by یاس سفید

» رابطه دروغگویی و استفاده از صابون!
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 11, 2010 4:16 am by یاس سفید

» وصیت نامه زیبای حسین پناهی
پای کاری گوشت EmptyMon Oct 11, 2010 4:04 am by یاس سفید

» نمیخواین چیزی بگین!!ا
پای کاری گوشت EmptySun Oct 10, 2010 5:06 am by rasoul_myself

» ايران شناسي ياستان شناسي معرفي يه سايت باحال
پای کاری گوشت EmptySun Oct 10, 2010 5:06 am by rasoul_myself

» گزارش تصويري كنسرت شهرام ناظري در گرگان
پای کاری گوشت EmptySun Oct 10, 2010 4:19 am by javad57m

» فعالیت جالب ماموران شهرداری!
پای کاری گوشت EmptySat Oct 09, 2010 5:46 pm by faezeh

» چطور رژ لب مناسبم را انتخاب کنم؟
پای کاری گوشت EmptySat Oct 09, 2010 4:59 am by یاس سفید

» دخترای قدیم
پای کاری گوشت EmptySat Oct 09, 2010 4:58 am by یاس سفید

» تصویر عجیب
پای کاری گوشت EmptySat Oct 09, 2010 4:55 am by یاس سفید

» گل شیپوری
پای کاری گوشت EmptySat Oct 09, 2010 4:55 am by یاس سفید

» تفاوت GPS و GPRS
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 4:21 pm by AHMAD_NOMAD

» با استفاده از يک فشارسنج، ارتفاع يک آسمان خراش اندازه می گیرد
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 4:19 pm by FD6_d

» آموزش خود کشی
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 4:16 pm by FD6_d

» اسیر
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 4:13 pm by FD6_d

» رسوم در زمان قاجار
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 4:12 pm by FD6_d

» 101%
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 3:56 pm by AHMAD_NOMAD

» مرگ در ساعت 11
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 3:18 pm by AHMAD_NOMAD

» ملکه ای که میخواست نسل مردان را از روی زمین بردارد!
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 3:16 pm by AHMAD_NOMAD

» عتيقه‌فروش
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 3:10 pm by AHMAD_NOMAD

» مروري ‌بر جذاب‌ترين ‌برنامه‌ها و سريال‌هاي دهه 60
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 2:59 pm by AHMAD_NOMAD

» آرزو می کنم که د ر تنهایی تنهاییت تنها بمانی
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 2:51 pm by AHMAD_NOMAD

» رضا خندان بازیگر سریال «مختارنامه» درگذشت
پای کاری گوشت EmptyFri Oct 08, 2010 1:57 pm by faezeh


پای کاری گوشت

Go down

پای کاری گوشت Empty پای کاری گوشت

Post by sahar on Sat Jul 18, 2009 3:02 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم خمیر پای :
* ماست : 1 پیمانه
* تخم‌مرغ : 1 عدد
* کره آب کرده : 50 گرم
* آرد : 500 گرم تا 1 کیلو
* تخم‌مرغ : 1عدد (برای روی پای)



طرز تهیه :
ماست، تخم­ مرغ، کره آب­ کرده را در کاسه ­ای به خوبی مخلوط کنید.
سپس آرد را به تدریج به مواد بیافزایید و خوب ورز دهید، در حدی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را چند دقیقه­ ای با دست مالش دهید.
برای جلوگیری از چسبندگی خمیر می­توانید روی خمیر و دست خود آرد بپاشید.
روی کاسه نایلون بکشید و بگذارید حدود 20 دقیقه در هوای محیط بماند.


مواد لازم سس داخل پای :
* قالب گرد کمربندی : با قطر 28 سانت
* پیاز خرد­کرده : 1 عدد
* روغن : 3 تا 4 قاشق سوپخوری
* سیرخرد­کرده : 1 تا 3 حبه (به دلخواه)
* گوشت چرخ ­کرده : 350 تا 500 گرم نسبت به ظرف
* آرد گندم : 3 قاشق سوپخوری
* فلفل دلمه ­ای خردکرده : 1 عدد
* قارچ خرد­کرده : 5 تا 6 عدد
* شکر : 1 قاشق سوپخوری
* رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپخوری
* قرص عصاره مرغ : 1 عدد (به دلخواه)
* آب : 2 پیمانه
* پودر کاری :2 قاشق سوپخوری (به دلخواه)
* نمک و فلفل : به میزان لازم



طرز تهیه :
قالب گردی را خوب با یک قاشق سوپخوری روغن چرب کنید و کمی آرد به گوشه­ های آن بپاشید.
فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 210 درجه سانتیگراد گرم کنید.
در تابه ­ای پیاز­ها را با 2 تا 3 قاشق سوپ خوری روغن سرخ کنید و پس از اینکه رنگ پیاز طلایی شد، سیر را اضافه کنید.
گوشت چرخ­ کرده را تا زمانی قهوه ­ای شود با مخلوط پیاز و سیر تفت بزنید.
دو قاشق سوپخوری آرد، نمک و فلفل را به گوشت بیفزایید و خوب هم بزنید.
سپس فلفل دلمه ­ای و قارچ را به مواد تابه اضافه کنید و تا طلایی شدن قارچ­ ها آنها را تفت دهید.
قرص عصاره مرغ را پودر کنید و با شکر، رب گوجه ­فرنگی روی مواد بریزید و خوب تفت دهید.
سپس حدود 2 پیمانه سرخالی آب را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد اجازه دهید حدود 7 دقیقه تا زمان سفت شدن مخلوط، خوب بجوشد.
سپس تابه را از روی حرارت کنار بگذارید و پودر کاری را بریزید.
روی یک سطح صاف را آرد بپاشید.
خمیر با وردنه باز کنید و تا جای ممکن آن را نازک کنید. (حدود 3 میلی­لیتر)
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
هر بخش را جداگانه اندکی نازک­تر کنید.
یک لایه از خمیر را به آرامی به کمک وردنه از سطح آردپاشی­ شده جدا کنید و به آرامی در کف ظرف فر قرار دهید.
و لبه های آن را به لبه­ های ظرف بچسبانید.
مایه سس را داخل ظرف و روی خمیر بریزید و با قاشق آن را خوب پهن کنید و کمی پودر کاری روی آن بپاشید.
ورقه دوم خمیر را روی همه مواد بیندازید و لبه­ های آن را به لبه ­های خمیر زیرین بچسبانید.
می­توانید با نوک چنگال یا انگشت هنگام چسباندن به آن شکل دهید.
یک عدد تخم ­مرغ را به آرامی بزنید و با قلم­ مو روی پای بمالید. پیش از استفاده از تخم ­مرغ می­توانید با قطعات خمیر اضافی روی پای را تزیین کنید.
ظرف را 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر پای طلایی شود.
پای را تا هنگام سرد شدن کامل ظرف آن، از ظرف خارج نکنید. مواد داخل پای تا یک ساعت کاملاً داغ است.
توجه داشته باشید که خمیر پای تا حدود 30 دقیقه پس از خارج شدن از فر، سفت و خشک است، ولی به تدریج نرم می­ شود.
قبل از سرو پای می­توانید کمی کاری روی آن بپاشید و نوش جان کنید.
sahar
sahar
کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای

Female Capricorn Horse
Posts : 1116
Age : 40
Job/hobbies : روانشناس
Reputation : 19
Points : 9186
Join date : 2008-10-30

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum