[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* تخم مرغ : 5 عدد
* شیر سرد : 1 پیمانه
* آرد : 8 قاشق سوپخوری
* زعفران دم کرده : 1 قاشق چایخوری
* روغن مایع یا کره آب کرده : 2 قاشق چایخوری
* نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم



طرز تهیه :
آرد را در شیر سرد حل کنید و با چنگال هم بزنید تا گلوله نداشته باشد. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. زعفران را نیز بریزید. نمک، فلفل و روغن یا کره آب کرده را بیفزایید. اگر مایه غلیظ بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق شود. غلظت این مواد باید مانند دوغِ غلیظ باشد.


مواد لازم برای داخل کرپ :
* گوشت چرخ کرده : 150 گرم
* پیاز : 1 عدد رنده شده
* هویج : 1 عدد رنده شده
* رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپخوری
* روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
* نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم



طرز تهیه :
گوشت را در روغن تفت دهید و پیاز رنده و هویج رنده کرده و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را بریزید و مواد را از روی حرارت بردارید.
تابه ای نچسب را کاملاً داغ کنید و کمی روغن درون تابه بریزید. روغن را به تمام قسمت های تابه برسانیدتا تابه کاملاً چرب شود. سپس اضافی روغن را از تابه خارج کنید.
سپس با ملاقه از مایه کرپ داخل تابه داغ بریزید و دقت کنید که مواد کرپ به همه قسمت های تابه برسد؛ برای این کار مواد را در داخل تابه بچرخانید تا تمام سطح تابه به مایه آغشته شود. زمانی که مایه خود را گرفت و آماده شد، آن را از تابه خارج کنید. به خاطر داشته باشید همیشه خمیر اول و دوم خراب خواهد شد. کرپ ها را روی سطح کار بگذارید و وسط آن را از مواد گوشتی بریزید. سپس لواش ها را رول کنید. بعد آنها را میان فویل (کاغذ آلومینیومی) بپیچید و در یخچال قرار دهید تا کرپ ها خود را بگیرند. می توانید بعد از سرد شدن، کرپ ها را برش بزنید یا درسته سرو کنید.