[You must be registered and logged in to see this image.]
يك متخصص تغذيه گفت: كرفس ضدالتهاب مفاصل است و يك وعده غذاي آن، بوي بد دهان را از بين مي‌برد.
مسعود كيمياگر افزود: كرفس سرشار از ويتامين A و C است و مي‌تواند تامين‌كننده بخشي از نيازهاي بدن به اين دو ويتامين باشد. كرفس بسيار كم‌كالري است و حجم آن در معده زياد مي‌شود. يك ليوان آب كرفس، 20 كالري و يك ليوان آب پرتقال 150‌كالري دارد.
وي گفت: در بين مردم رايج شده است كه كرفس يا آب آن، انسان را لاغر مي‌كند ولي اشتباه است. در كرفس تركيبي وجود ندارد كه لاغركننده باشد.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: كرفس سبزي زيبا، خوش‌عطر و پرخاصيتي است و در تغذيه مردم مي‌تواند جا داشته باشد. يك وعده غذاي كرفس‌دار بوي بد دهان را از بين مي‌برد. احتمالا موادي كه در معده توليد مي‌شوند، با مواد معطر كرفس تركيب شده و از بوي بد دهان جلوگيري مي‌كند. كرفس 2 تا 3 درصد اسانس يا عطر دارد.

كيمياگر گفت: كرفس تقويت‌كننده معده، تقويت‌كننده اعصاب، ضدالتهاب مفاصل، ضدباكتري، ضدافسردگي، ضدنفخ، هضم‌كننده، كاهش‌دهنده فشار خون، كاهش‌دهنده چربي خون و ادرارآور است.

وي افزود: كرفس گياهي است علفي به ارتفاع 20 تا 60 سانتي‌متر كه ساقه‌اي منشعب دارد. برگ‌هاي آن شفابخش، ضخيم، گل‌هاي آن كوچك و به رنگ سفيد يا سفيد مايل به سبز است. قسمت مورد استفاده اين سبزي، قسمت‌هاي مختلف آن بويژه ريشه و برگ آن است.