[You must be registered and logged in to see this image.]
فصل بهار با نوبرانه‌هاي گوجه ‌سبز همراه است ، گرچه قيمت آن گران است اما متخصصان تغذيه بر اين عقيده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه ، ارزش غذايي هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف مي‌شود.
اين ميوه غني از ويتامين C، اسيد‌ماليك و اسيد سيتريك است ، اما توجه داشته باشيد مصرف زياده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده مي‌شود.
ارزش غذايي 100 گرم گوجه سبز:

كربوهيدرات 8.51 گرم، چربي 2.84 گرم، پروتئين 1.6 گرم، فيبر خام 0.5 درصد.

با مصرف 100گرم گوجه سبز، 5 درصد ويتامين آ ، 2.1 درصد ويتامين ب 1 (تيامين) ، 1.9 درصد ويتامين ب 2(ريبوفلاوين) ، 2.8 درصد نياسين، 13 درصد ويتامين ث ، 5.1‌ درصد كلسيم ، 2.2 درصدفسفر ، 5 درصدآهن و 3.6 درصد پتاسيم مورد نياز در روز تامين مي‌شود.

برخي گياه شناسان معتقدند مصرف گوجه‌سبز براي بهبود طعم دهان مفيد است. از خواص ديگر اين ميوه، خاصيت مسهلي آن است كه بخوبي شناخته شده است. همچنين اثرات منحصر به فرد آن شاملك اهش فشارخون‌و چربي خون، حذف رسوبات از خون و تنظيم عملكرد معده‌اي - روده‌اي است.

گوجه سبز باعث تعادل اسيد و باز در جريان خون مي‌شود، از اين رو مي‌تواند در درمان حالت اسيدي خون مفيد باشد. اين ميوه اثرات قابل‌توجهي در جلوگيري از بيماري‌هايي مانند چربي خون بالا، پيري سلول وسرطان دارد. اسيد بنزوئيك، تركيبي است كه خاصيت ضد ميكروبي دارد. اين ماده به طور طبيعي در گوجه سبز وجود دارد.

همچنين، بعضي از تحقيقات بيانگر خاصيت ضدقارچي و ضدباكتريايي اين ميوه هستند. مطالعات نشان مي‌دهد كه اين ميوه مي‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنين به‌دليل وجود اسيد اسكوربيك (ويتامين ث‌)، براي افراد مبتلا به نقرس توصيه مي‌شود.