[You must be registered and logged in to see this image.]
مكزیكی‌‌ها برای درست كردن دست‌پیچ ، از نان‌های تورتیلا ( كه به صورت آماده در سوپرماركت‌هایشان به فروش می‌رسند ) استفاده می‌كنند
ولی با توجه به اینكه این نوع نان در كشور ما وجود ندارد، شما می‌توانید از نان لواش‌های بریده و بسته‌بندی استفاده كنید. در ضمن با توجه به اینكه این غذا به كشور مكزیك تعلق دارد ،‌طبیعی است كه غذایی تند باشد ولی شما می‌توانید میزان فلفل را براساس ذائقه‌تان كم كنید.

مواد لازم برای درست كردن 5 عدد دست‌پیچ :
* نان لواش بسته‌بندی : 5 برش
* پنیر چدار (رنده شده) : 75گرم

مواد لازم داخل دست‌پیچ :
* اسفناج : 75گرم
*روغن مایع : 2 قاشق سوپ‌خوری
* ذرت ریز كنسروی (خرد شده) : 8 عدد
* نخود فرنگی كنسرو شده : 25 گرم
* فلفل دلمه‌ای : یك عدد (خرد شود)
* هویج : یك عدد (خرد شود)
* تره فرنگی : یك عدد (خرد شود)
* سیر : دو حبه (له شود)
* فلفل قرمز تند : یك عدد (خرد شود)
* نمك و فلفل سیاه : به مقدار لازم

مواد لازم برای سس :
* گوجه فرنگی : 300 گرم یا یك و یك‌ چهارم پیمانه (له شده و از صافی عبور داده شود)
* موسیر : 2 پره (خرد شود)
* سیر : یك حبه
* آب مرغ : 300 میلی‌لیتر یا یك و یك‌چهارم پیمانه
* پودر قند یا شكر : یك قاشق چای‌خوری
* پودر فلفل قرمز : یك قاشق چای‌خوری



طرز تهیه :
1. ابتدا برگ‌های اسفناج را خرد كرده و به مدت 5دقیقه در مقدار كمی آب بپزید. سپس آنها را آبكشی كرده و با انگشتان دست آنها را فشار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.
2. روغن را در تابه‌ای بریزید و نخود فرنگی، ذرت، فلفل‌دلمه‌ای، هویج،‌سیر و تره فرنگی خرد شده را اضافه كنید و مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید؛سپس اسفناج پخته را به همراه نمك و فلفل به مخلوط فوق بیفزایید و كمی تفت دهید.
3. از طرف دیگر همه مواد لازم سس را در تابه‌ای بریزید و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد. برای پختن و آماده شدن این سس،‌20دقیقه زمان لازم است. در واقع سس باید غلیظ شود.
4. هر یك از نان‌ها را در یك سینی پهن كرده و با توجه به تعداد نان مواد آماده شده برای داخل دست پیچ را به چند قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را روی هر یك از نان‌ها بریزید و آنها را لوله كنید و داخل یك پیركس مستطیلی‌شكل كه با كمی روغن چرب شده است، بچینید؛ به صورتی كه قسمت روی هم آمده دست‌پیچ‌ها در زیر قرار گیرد.
5. وقتی كه همه دست‌پیچ‌ها را در ظرف چیدید، سس را روی آنها بریزید و پنیر را نیز روی سس بپاشید. حالا پیركس را به مدت 20دقیقه در داخل فر با حرارت 180درجه سانتی‌گراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره4 قرار دهید تا مواد پخته شده و پنیر روی آن نیز آب شود. حالا دست‌پیچ‌ها آماده سرو است.