مواد لازم :

آرد : 3 و نیم پیمانه ( می تونید از اول پیمانه تون رو لیوان انتخاب کنید. )-تخم مرغ : 2 عدد- روغن مایع : نیم پیمانه- شکر : نیم پیمانه- شیر : نیم پیمانه- شهد مربای توت فرنگی یا شهد شربت توت فرنگی : نیم پیمانه- وانیل : نوک قاشق مرباخوری- بکینگ پودر : نوک قاشق مرباخوری- گردوی خرد شده : مقداری

طرز تهیه :


اول از همه فر رو با درجه 170 درجه روشن می کنیم تا حدود یک ربع تا بیست دقیقه گرم بشه. تو این زمان، می رویم سراغ درست کردن مایه کیک. ابتدا تخم مرغها رو توی کاسه می شکنیم و با همزن اینقدر می زنیم تا کف کنه و رنگش تقریباً سفید بشه.
بعد از اون روغن مایع و شکر رو می ریزیم و هم می زنیم. بعد، شهد مربای توت فرنگی یا شهد شربت توت فرنگی رو به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم و توی مواد می ریزیم. سپس بکینگ پودر و وانیل رو به آرد اضافه می کنیم و آرد رو کم کم به موادمون می افزاییم. وقتی که آرد رو ریختیم، دیگه نباید از همزن استفاده کنیم. با لیسک یا یه چنگال تا حدی هم می زنیم که مواد با هم مخلوط بشنوند و گوله ای توی مواد نباشه. (زیاد هم نمیزنیم چون در اینصورت بکینگ پودر خاصیت خودش را از دست میده و کیک پف نمیکنه ) سپس در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده به مواد می افزاییم. گردوها نباید به صورت پودر باشد وگرنه رنگ کیک را تیره می کند.کف قالب رو چرب می کنیم و مواد رو توش می ریزیم.

برای خوش طعم شدن کیک می تونیم مقداری سس شکلات (مثل تصویر بالا) روی مواد بریزیم. البته به خاطر داشته باشید که اینجا، زیر کیک است ! چون کیک قرار است از قالب درآید. قالب رو توی طبقه وسط فر با درجه حرارت 170 درجه می گذاریم و در فر رو می بندیم. حدود بیست دقیقه بعد، کیک آماده است. برای اطمینان می تونیم یه دونه چوب کبریت یا چنگال رو توی کیک فرو ببریم. اگر مواد بهش نچسبید، یعنی کیک آماده است. این قالبها، تفلون هستند. نیازی نیست صبر کنید کیک سرد شود و بعد آن را در آورد. وقتی هم که داغ است می توانید کیک را بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بگذارید و اجازه دهید خنک شود. سپس می توانید با مربای توت فرنگی و شهد آن و یا خود میوه توت فرنگی آن را تزئین کنید.