دانشمندان هندي:
زردچوبه ؛ دشمن ديابت است


جام جم آنلاين: دانشمندان هندي اعلام كردند: زردچوبه مي‌تواند از بروز ديابت پيشگيري كند
و به همين خاطر بايد در رژيم غذايي روزانه گنجانده شود.مطالعات آزمايشگاهي در گذشته
نشان داده است كه « كوركيومين» ماده زرد رنگ در چاشني زردچوبه قادر است با سلول‌هاي
تومورهاي پوستي، سينه و ساير تومورها مبارزه كرده و همچنين احتمال بروز آلزايمر و سكته مغزي را كاهش دهد.

هم اكنون گروهي از پژوهشگران هندي در موسسه تحقيقات ديابت مادراس درچناي در گزارشي اعلام كردند كه كوركيومين همچنين يك مسير بيولوژيكي اصلي را كه براي پيشرفت شبكيه ناشي از ديابت ضروري است مسدود مي‌كند.
اين بيماري شبكيه، نوعي مشكل چشمي شايع بين مبتلايان به ديابت است كه اگر درمان نشود،‌ منجر به نابينايي خواهد شد.
به گفته محققان اين نخستين مدرك علمي مهم در مورد عملكرد مولكولي زردچوبه عليه بيماري شبكيه چشمي ناشي از ديابت است.
اين پژوهشگران تاييد كردند: آزمايشات ما مزاياي فوق را در مورد زردچوبه تاييد مي‌كند، بنابراين مصرف روزانه آن در رژيم غذايي توصيه مي‌شود.