چنانچه ميوه رسيده زيتون را در آب نمک مدتي گذاشته و سپس با مغز گردو ميل کنند مقوي دستگاه گوارش بوده و اشتها آور است.ميوه نارس آن جهت مداواي سوختگي مصرف مي شود.بخورميوه رسيده زيتون جهت چند نوع از امراض شش ها نافع مي باشد.جويدن برگ درخت بوي بد دهان را زايل مي کند.دربعضي از اسهال ها که عفوني نباشد چنانچه برگ خشک شده زيتون را پودر کرده با آرد جو مخلوط و با آب آميخته در زير ناف بمالند اسهال را قطع مي کند.براي جلوگيري از پيشرفت کرم خوردگي دندان و تسکين درد آن مردم شمال ميوه زيتون را با آبغوره مي جوشانند تا مانند عسل گردد و آنرا مضمضه مي کنند تا حدودي درد دندان کرم خورده را قطع و از پيشرفت کرم خوردگي جلوگيري مي کند.ميوه پخته شده زيتون جهت معالجه نقرس و مفاصل مفيد مي باشد.بخور برگ آن رطوبات دماغي را از بيني خارج نموده و براي زکامهاي رطوبي نافع مي باشد.روغن ميوه اين درخت مصرف غذائي و درماني داشته يکي از بهترين مسهل ها و ميلن ها مي باشد.و خوردن اين روغن همراه غذا بخصوص در فصول سرد سال بسيار مفيد است.