مواد لازم :

گوشت گوسفند 1 کيلو گرم
ماست ساده كم چرب 750 گرم
دنبه 225 گرم
نمك قدري
زعفران قدري
پياز 2 عدد
گرد انجير 1 قاشق سوپخوري
روغن قدري
آب ليموترش قدري


طرز تهيه :

گوشت لخم را بضخامت يک سانتيمتر ، قطعه قطعه کرده و پياز رنده شده و گرد انجير کال مخلوطش نموده و براي چند ساعت در يک کاسه چيني در ماست بخوابانيد
سپس دنبه قطعه قطعه شده را نيز در ماست بخوابانيد و پس از 24 ساعت دو ورقه گوشت و يک ورقه دنبه را بسيخ کشيده روي آتش ذغال کباب کرده و روغن داغ به آن زده و هرگاه قطرات روغن از کباب روي آتش ريخت سيخ کباب را روي نان گذاشته کمي فشار بدهيد تا چربيش گرفته شود و سپس دوباره سيخ را روي آتش بگذاريد همينکه به اندازه کافي سرخ شد رويش قدري نمک و زعفران و آبليمو زده سر سفره بياوريد
اگر مشکل چربي خون نداريد نان کباب را هم با قدري نمک ميل کنيد زيرا که دست کمي از خود کباب ندارد !