[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* مرغ : 750 گرم
* پیاز : 2 عدد (250 گرم)
* زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
* آب : 500 میلی لیتر
* زعفران : 6 قاشق چایخوری
* خلال پوست پرتقال : 2 قاشق غذاخوری
* ماست چکیده : 500 گرم
* نمک : 1 قاشق چایخوری
* خلال پسته : 1 قاشق غذاخوری
* زرشک تفت داده شده : یک قاشق غذاخوری





طرز تهيه :
مرغ را به قطعات متوسط برش دهید.
پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با 2 قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید.
آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.
استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید.
2 قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و 10 دقیقه حرارت دهید.
2 قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید.
تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید.
مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است.
سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید.
خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.
( این خورشت را با نان و بدون چلو میل نمائید و باید هنگام سرو حالت کش سان داشته باشد )