[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم برای 4 نفر :
* ژامبون گوساله : 4 ورقه ی بزرگ
* سینه ی درشت مرغ : بدون استخوان 4 عدد


مواد داخل سینه ی مرغ :
* قارچ بزرگ : 125 گرم
* ساقه ی کرفس : 1 عدد
* خرده نان تازه : 15 گرم


برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ :
* سس گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
* سس سویا : 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)
* روغن مایع : 1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)






طرز تهیه :
برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید.
در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید.
دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید.
سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید.
سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در کباب پزی که از قبل گرم شده) به مدت 5 دقیقه کباب کنید.
سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه، همین کار را با مالیدن بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار نمایید.