Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionقطاب گوشت Emptyقطاب گوشت

more_horiz
[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :
* تخم مرغ : 2 عدد
* ماست :1 لیوان
* روغن : نصف لیوان
* نمك :1 ق غ
* بیكینگ پودر : 1 ق غ
* آرد : به اندازه ای كه خمیر به دست نچسبد


مواد لازم برای داخل قطاب :
* گوشت چرخ كرده : 400 گرم
* پیاز : 3 عدد
* فلفل دلمه ای : 2 عدد
* قارچ : 200 گرم
* رب گوجه : 2 ق غ
* نمك ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم



طرز تهیه خمیر :
داخل یک ظرف گود تخم مرغ ها را می شكنیم و ماست ، روغن ، بیكینگ پودر ونمك را اضافه و مواد را با هم مخلوط می كنیم ،

[You must be registered and logged in to see this image.]

سپس آرد را تا جایی به مواد اضافه می كنیم كه خمیر به دست نچسبد.

[You must be registered and logged in to see this image.]

طرز تهیه مواد داخل قطاب :
پیازها را نگینی خرد و نیم سرخ می كنیم سپس گوشت چرخ كرده را اضافه می كنیم و بعد از یكی دو دقیقه كه رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه ای را كه نگینی و قارچ را كه ورقه ای خرد كرده بودیم به گوشت اضافه می كنیم ،
سپس ادویه ها و رب گوجه را می ریزیم درونش و مواد را خوب با هم مخلوط می كنیم.

[You must be registered and logged in to see this image.]

حال به اندازه یک گردو از خمیر برمی داریم و کف دست به شكل دایره پهن می كنیم و نیمه این دایره را از مواد گوشتی پر می كنیم و نیمه دیگر خمیر را روی مواد بر می گردانیم و با انگشت لبه های قطاب را به هم می چسبانیم و از ابتدا به انتها مثل عكس به صورت پیلیسه لبه ها را روی هم می آوریم.

[You must be registered and logged in to see this image.]

سپس قطاب ها را درون روغن سرخ می كنیم.

[You must be registered and logged in to see this image.]

نكته :
• برای تهیه خمیر با این اندازه حدودا" یك بسته آرد مصرف می شود.
• روغن خمیر اگر زیاد باشد لبه های قطاب به هم نمی چسبه.
• اگر دیدید هر چه قدر آرد اضافه می كنید (بیشتر از یک بسته ) ولی باز هم خمیر به دست می چسبد ، مطمئن باشید كه روغن خمیر كم است و می توانید یكی ، دو قاشق روغن اضافه كنید.
• برای تهیه خمیر می توانید بجای ماست از شیراستفاده كنید ولی ماست خمیر را ترد می كند.
• این خمیر زود سرخ می شود بنابراین مراقب باشید كه نسوزد.

descriptionقطاب گوشت EmptyRe: قطاب گوشت

more_horiz
سلام سحر جونم :[بوسه]:
سحر این قطاب گوشت همون پیراشکی نیست ؟ فقط موادش سبزی خشک نداره !
ما برا پیراشکی از نونوایی خمیر میگیریم :embarassed: " نمیدونم نوع خمیرا چه فرقی با هم دارن ؛ ولی خب با خمیر نون هم خوب میشه .

..............................
ببخشین سحر جون من یه سوال دیگه هم دارم البته ربطی به این پست نداره ولی همینجا میذارمش
سحر من موقعی که مرغو میذارم رو کباب پز خیلی خشک میشه ؛ تو ماستو آب لیمو و پیاز و زعفرونو این چیزام گذاشتم ولی رو خشک نشدنش تاثیری نداشت !! :{گريه}:
البته من به این نتیجه رسیدم قبل از اینکه بپزمش هر کارشم که بکنیم بازم آبش موقع گرفته میشه ؛ به نظرم باید بعد از اینکه پخته شد یه چیزی بهش اضافه کنیم !! به نظرت چیکارش کنم ؟
مرسی عزیزم 53

descriptionقطاب گوشت EmptyRe: قطاب گوشت

more_horiz
سلام سحر عزیزم :[بوسه]:
دست شما درد نکنه
همه این غذا رو دوست دارن 53

descriptionقطاب گوشت EmptyRe: قطاب گوشت

more_horiz
یاس سفید wrote:
سلام سحر عزیزم :[بوسه]:
دست شما درد نکنه
همه این غذا رو دوست دارن 53


سلام گلم :[قلب]:
خوشحالم که خوشت اومد :{شادی}:

descriptionقطاب گوشت EmptyRe: قطاب گوشت

more_horiz
faezeh wrote:
سلام سحر جونم :[بوسه]:
سحر این قطاب گوشت همون پیراشکی نیست ؟ فقط موادش سبزی خشک نداره !
ما برا پیراشکی از نونوایی خمیر میگیریم :embarassed: " نمیدونم نوع خمیرا چه فرقی با هم دارن ؛ ولی خب با خمیر نون هم خوب میشه .

..............................
ببخشین سحر جون من یه سوال دیگه هم دارم البته ربطی به این پست نداره ولی همینجا میذارمش
سحر من موقعی که مرغو میذارم رو کباب پز خیلی خشک میشه ؛ تو ماستو آب لیمو و پیاز و زعفرونو این چیزام گذاشتم ولی رو خشک نشدنش تاثیری نداشت !! :{گريه}:
البته من به این نتیجه رسیدم قبل از اینکه بپزمش هر کارشم که بکنیم بازم آبش موقع گرفته میشه ؛ به نظرم باید بعد از اینکه پخته شد یه چیزی بهش اضافه کنیم !! به نظرت چیکارش کنم ؟
مرسی عزیزم 53



سلام فائزه گلم :[قلب]:
من یه روشی برای خودم دارم که برات می گم :{شادی}:
من همیشه قبل از اینکه مرغ رو روی کباب پز بذارم یه تردکننده بهش می زنم :D یکی از این تردکننده ها رو که روش درست کردنشونو برات می نویسم به مرغ بزن بعد بذارش روی کباب پز :105:

تردکننده 1: شیره افرا ، شکر ، پوست و آب پرتقال ، سس گوجه و سس گوجه فرنگی و سس ورکسترشایر رو در یک ظرف کوچک با هم مخلوط می کنم و روی مرغ ها می ریزم و سطحشون رو خوب آغشته می کنم بعد می ذارم روی کباب پز :D

تردکننده 2: نعناع ، عسل و آب لیمو ترش رو در یک کاسه ترکیب می کنم و قطعات مرغ ها رو توش میذارم و می چرخونم تا خوب آغشته بشه بعد نیم ساعت یا همه طول شب میذارم توی یخچال بعد میذارم روی کباب پز :D

امیدوارم دیگه مرغ ها خشک نشن 😆
راستی یادت نره سیخ های کباب رو روی کباب پز باید دائم چرخوند و چرب کرد :[نیشخند]: برای چرب کردن هم من از این چرب کننده استفاده می کنم: روغن و سرکه و سیر و نمک و فلفل رو توی یه کاسه مخوط می کنم و به کباب ها می زنم :D

descriptionقطاب گوشت EmptyRe: قطاب گوشت

more_horiz
مرسی سحر جان از کمکت :[بوسه]:
حتما این دفه همین کارو میکنم ..
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply