[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :
* تخم مرغ : 2 عدد
* ماست :1 لیوان
* روغن : نصف لیوان
* نمك :1 ق غ
* بیكینگ پودر : 1 ق غ
* آرد : به اندازه ای كه خمیر به دست نچسبد
مواد لازم برای داخل قطاب :
* گوشت چرخ كرده : 400 گرم
* پیاز : 3 عدد
* فلفل دلمه ای : 2 عدد
* قارچ : 200 گرم
* رب گوجه : 2 ق غ
* نمك ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه خمیر :
داخل یک ظرف گود تخم مرغ ها را می شكنیم و ماست ، روغن ، بیكینگ پودر ونمك را اضافه و مواد را با هم مخلوط می كنیم ،
[You must be registered and logged in to see this image.]
سپس آرد را تا جایی به مواد اضافه می كنیم كه خمیر به دست نچسبد.
[You must be registered and logged in to see this image.]
طرز تهیه مواد داخل قطاب :
پیازها را نگینی خرد و نیم سرخ می كنیم سپس گوشت چرخ كرده را اضافه می كنیم و بعد از یكی دو دقیقه كه رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه ای را كه نگینی و قارچ را كه ورقه ای خرد كرده بودیم به گوشت اضافه می كنیم ،
سپس ادویه ها و رب گوجه را می ریزیم درونش و مواد را خوب با هم مخلوط می كنیم.
[You must be registered and logged in to see this image.]
حال به اندازه یک گردو از خمیر برمی داریم و کف دست به شكل دایره پهن می كنیم و نیمه این دایره را از مواد گوشتی پر می كنیم و نیمه دیگر خمیر را روی مواد بر می گردانیم و با انگشت لبه های قطاب را به هم می چسبانیم و از ابتدا به انتها مثل عكس به صورت پیلیسه لبه ها را روی هم می آوریم.
[You must be registered and logged in to see this image.]
سپس قطاب ها را درون روغن سرخ می كنیم.
[You must be registered and logged in to see this image.]
نكته :
• برای تهیه خمیر با این اندازه حدودا" یك بسته آرد مصرف می شود.
• روغن خمیر اگر زیاد باشد لبه های قطاب به هم نمی چسبه.
• اگر دیدید هر چه قدر آرد اضافه می كنید (بیشتر از یک بسته ) ولی باز هم خمیر به دست می چسبد ، مطمئن باشید كه روغن خمیر كم است و می توانید یكی ، دو قاشق روغن اضافه كنید.
• برای تهیه خمیر می توانید بجای ماست از شیراستفاده كنید ولی ماست خمیر را ترد می كند.
• این خمیر زود سرخ می شود بنابراین مراقب باشید كه نسوزد.
مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :
* تخم مرغ : 2 عدد
* ماست :1 لیوان
* روغن : نصف لیوان
* نمك :1 ق غ
* بیكینگ پودر : 1 ق غ
* آرد : به اندازه ای كه خمیر به دست نچسبد
مواد لازم برای داخل قطاب :
* گوشت چرخ كرده : 400 گرم
* پیاز : 3 عدد
* فلفل دلمه ای : 2 عدد
* قارچ : 200 گرم
* رب گوجه : 2 ق غ
* نمك ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه خمیر :
داخل یک ظرف گود تخم مرغ ها را می شكنیم و ماست ، روغن ، بیكینگ پودر ونمك را اضافه و مواد را با هم مخلوط می كنیم ،
[You must be registered and logged in to see this image.]
سپس آرد را تا جایی به مواد اضافه می كنیم كه خمیر به دست نچسبد.
[You must be registered and logged in to see this image.]
طرز تهیه مواد داخل قطاب :
پیازها را نگینی خرد و نیم سرخ می كنیم سپس گوشت چرخ كرده را اضافه می كنیم و بعد از یكی دو دقیقه كه رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه ای را كه نگینی و قارچ را كه ورقه ای خرد كرده بودیم به گوشت اضافه می كنیم ،
سپس ادویه ها و رب گوجه را می ریزیم درونش و مواد را خوب با هم مخلوط می كنیم.
[You must be registered and logged in to see this image.]
حال به اندازه یک گردو از خمیر برمی داریم و کف دست به شكل دایره پهن می كنیم و نیمه این دایره را از مواد گوشتی پر می كنیم و نیمه دیگر خمیر را روی مواد بر می گردانیم و با انگشت لبه های قطاب را به هم می چسبانیم و از ابتدا به انتها مثل عكس به صورت پیلیسه لبه ها را روی هم می آوریم.
[You must be registered and logged in to see this image.]
سپس قطاب ها را درون روغن سرخ می كنیم.
[You must be registered and logged in to see this image.]
نكته :
• برای تهیه خمیر با این اندازه حدودا" یك بسته آرد مصرف می شود.
• روغن خمیر اگر زیاد باشد لبه های قطاب به هم نمی چسبه.
• اگر دیدید هر چه قدر آرد اضافه می كنید (بیشتر از یک بسته ) ولی باز هم خمیر به دست می چسبد ، مطمئن باشید كه روغن خمیر كم است و می توانید یكی ، دو قاشق روغن اضافه كنید.
• برای تهیه خمیر می توانید بجای ماست از شیراستفاده كنید ولی ماست خمیر را ترد می كند.
• این خمیر زود سرخ می شود بنابراین مراقب باشید كه نسوزد.