بررسي ها نشان مي‌دهد ايراني‌ها به طور ميانگين بيش از 3 برابر ميزان مجاز نمک مصرف مي کنند.
دکتر حسين حسني متخصص قلب و عروق و عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس با بيان اين مطلب، مصرف استاندارد نمک را بين 4 تا 5 گرم در روز و مصرف ايراني ها را به طور متوسط 12 تا 15 گرم عنوان کرد.
وي افزود: 4 تا 6 گرم اين ميزان از طريق صنايع غذايي و 9 تا 11 گرم آن نيز از طريق سفره و آشپزخانه مصرف مي شود.
اين متخصص قلب و عروق، در ادامه از آمار ابتلاي 5/18 تا 20 درصدي ايراني‌ها به بيماري فشار خون سخن گفت و اين آمار را بسيار نگران کننده توصيف کرد و افزود: فشار خون بالا عامل 49 درصد بيماري هاي ايستميک قلبي است.

منبع:‌سايت امدادگران ايران