[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم برای 6- 4 نفر:
* قارچ : 200گرم
* کرهی پاستوریزه : 1قاشق غذاخوری
* سیر خردشده : 3حبه
* آب لیمو : 1قاشق غذاخوری
* پنیرگودای رنده شده : 50 گرم
* گردوی خردشده : 30 گرم
* پنیر پیتزا رنده شده : 3 قاشق غذاخوری(50 گرم)
* قارچ : 6عدد بزرگ
* نمک و فلفل سیاه : بهمقدار لازم
روش تهیه :
برای آماده کردن مواد داخل دلمه،200 گرم قارچ را بهخوبی بشویید و آنها را خشک کنید. سپس در خردکن بریزید تا خرد شود. سیر را با کره تفت دهید تا نرم شود. پس از آن قارچهای خرد شده را همراه با آبلیمو به سیر اضافه کنید و به مدت 7- 5 دقیقه تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. آنگاه نمک و فلفل را بیفزایید و از روی حرارت بردارید. پنیر گودا و گردو را به مواد قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. سپس کلاهک 6 عدد قارچ بزرگ را جدا کنید و مقداری از داخل قارچ ها را خالی کنید و با محتویات آماده شده داخل قارچها را پر کنید. روی هر کدام از قارچ های پُر شده، مقداری پنیر پیتزا بپاشید و در طبقهی وسط فری که از قبل با حرارت 200 درجهی سانتیگراد گرم شده، بهمدت 15- 12 دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شده و طلایی شود. این غذا را بهصورت گرم با جعفری تازه سرو کنید.
مواد لازم برای 6- 4 نفر:
* قارچ : 200گرم
* کرهی پاستوریزه : 1قاشق غذاخوری
* سیر خردشده : 3حبه
* آب لیمو : 1قاشق غذاخوری
* پنیرگودای رنده شده : 50 گرم
* گردوی خردشده : 30 گرم
* پنیر پیتزا رنده شده : 3 قاشق غذاخوری(50 گرم)
* قارچ : 6عدد بزرگ
* نمک و فلفل سیاه : بهمقدار لازم
روش تهیه :
برای آماده کردن مواد داخل دلمه،200 گرم قارچ را بهخوبی بشویید و آنها را خشک کنید. سپس در خردکن بریزید تا خرد شود. سیر را با کره تفت دهید تا نرم شود. پس از آن قارچهای خرد شده را همراه با آبلیمو به سیر اضافه کنید و به مدت 7- 5 دقیقه تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. آنگاه نمک و فلفل را بیفزایید و از روی حرارت بردارید. پنیر گودا و گردو را به مواد قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. سپس کلاهک 6 عدد قارچ بزرگ را جدا کنید و مقداری از داخل قارچ ها را خالی کنید و با محتویات آماده شده داخل قارچها را پر کنید. روی هر کدام از قارچ های پُر شده، مقداری پنیر پیتزا بپاشید و در طبقهی وسط فری که از قبل با حرارت 200 درجهی سانتیگراد گرم شده، بهمدت 15- 12 دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شده و طلایی شود. این غذا را بهصورت گرم با جعفری تازه سرو کنید.