محققان با آزمايش بر روي موشها دريافتند که مواد درون هسته انگور از ته نشين شدن پروتئين عامل آلزايمر جلوگيري کرده و مي تواند در درمان و کنترل اين بيماري نقشي موثر را ايفا کند.
به گزارش مهر، بر اساس مطالعات جديد، هسته ميوه انگور سرشار از ترکيباتي است که قادر به کاهش ميزان فرسايش مغزي در دوران پيري خواهد شد.

متخصصان دانشگاه فليندر در استراليا، با آزمايش بر روي موشها دريافتند موشهايي که به مدت 6 ماه از هسته انگور تغذيه کرده اند، نسبت به موشهايي که از غذاهاي عادي خود استفاده مي کنند، داراي عملکرد شناختي بهتري هستند. به همين دليل محققان بر اين باورند که اين دانه ها مي توانند به عنوان درماني ارزان قيمت براي کنترل بيماريهايي نظير آلزايمر مورد استفاده قرار گيرند.

به گفته محققان عصاره اين دانه ها مي توان از ته نشين شدن پروتئينهاي آميلوئد، عامل اصلي بروز آلزايمر، در مغز جلوگيري کند. همچنين آزمايشها نشان مي دهد که عصاره اين دانه ها در کاهش 50 درصد از تاثير بيماري جنون بر سلول هاي مغز نقش موثري دارد.

بر اساس گزارش تلگراف، محققان بر اين باورند که استفاده از اين دانه هاي طبيعي و مفيد، مي تواند براي افراد مسني که ناچار به رعايت رژيمهاي متفاوت غذايي هستند، مناسب بوده و افراد با قرار دادن اين دانه ها در برنامه غذايي خود، از ابتلا به آلزايمر و يا کنترل اين بيماري و ديگر بيماريهاي مرتبط با مغز جلوگيري کنند.