میوه جات و سبزیجات به دلیل تماس نزدیک با خاک، به انگل آلوده می باشند و اگر به خوبی و به طور کامل شسته نشوند، به راحتی سبب ورود عفونت و آلودگی به ‌بدن مصرف کننده می‏شوند.
با توجه به اینکه سبزی آلوده یکی از شایعترین عوامل انتقال بیماریها‏ی میکروبی است، در مواقعی که احتمال آلودگی و بیماری وجود دارد، حتما سبزی را پس از انگل‌زدایی و ضدعفونی به طور کامل بپزید و سپس مصرف کنید و از مصرف سبزیها‏ی خام خودداری کنید.برای شنیدن و دانلود صوت مورد نظر به سایت رادیو اینترنتی ایران صدا به این آدرس مراجعه نمایید.
[You must be registered and logged in to see this link.]