3 عدد
زرده تخم مرغ

150 گرم
پودرقند

یك فنجان
مغز گردوی خشك شده

یك قاشق مرباخوری
آرد

یك قاشق چایخوری
بیكینگ پودر

كمی
هل یا وانیل


طرز تهیه:

زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است
__________________
هر چه تو را به ياد من بياورد ، زيباست......


PHYSIC
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به PHYSIC
ارسال ایمیل به PHYSIC
وب سایت PHYSIC
یافتن پست های بیشتر PHYSIC
اضافه کردن PHYSIC در لیست تماس های شما