3 عدد
زرده تخم مرغ
150 گرم
پودرقند
یك فنجان
مغز گردوی خشك شده
یك قاشق مرباخوری
آرد
یك قاشق چایخوری
بیكینگ پودر
كمی
هل یا وانیل
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است
__________________
هر چه تو را به ياد من بياورد ، زيباست......
PHYSIC
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به PHYSIC
ارسال ایمیل به PHYSIC
وب سایت PHYSIC
یافتن پست های بیشتر PHYSIC
اضافه کردن PHYSIC در لیست تماس های شما
زرده تخم مرغ
150 گرم
پودرقند
یك فنجان
مغز گردوی خشك شده
یك قاشق مرباخوری
آرد
یك قاشق چایخوری
بیكینگ پودر
كمی
هل یا وانیل
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است
__________________
هر چه تو را به ياد من بياورد ، زيباست......
PHYSIC
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به PHYSIC
ارسال ایمیل به PHYSIC
وب سایت PHYSIC
یافتن پست های بیشتر PHYSIC
اضافه کردن PHYSIC در لیست تماس های شما