[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :

*گوشت مغز ران گوسفند
*لپه
*سيب زميني
*زعفران سائيده شده
*ادويه
*ليمو عماني
*رب گوجه فرنگي
*پياز
*روغن
*نمك و فلفل

طرز تهيه:
لپه را از شب قبل شسته و خيس نمائيد.
گوشت را به قطعات ريز خرد كنيد.
لپه را در آبكش ريخته و روي آن آب بگيريد و بگذاريد كاملا آب آن برود.
لپه را با مقداري روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد.
پياز را خلال ريز كرده و در روغن تفت دهيد تا طلائي شود.
گوشت را به پياز سرخ شده اضافه نمائيد وتفت دهيد تا آب گوشت كاملا كشيده شود.
لپه را به گوشت اضافه نمائيد.
روي خورشت به مقدار لازم آب بريزد.
ليمو عماني را سوراخ كنيد و در خورشت بيندازيد.
رب گوجه فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد و به خورشت اضافه نمائيد تا اينكه خورشت شما خوش رنگ شود.
نمك و ادويه و زعفران را به خورشت اضافه كنيد حرارت را ملايم كنيد.
سيب زميني را خلال نازك كرده و در روغن سرخ كنيد.
زماني كه خورشت جا افتاد مي توانيد مقداري از سيب زميني سرخ شده را در خورشت ريخته و يك جوش بزند.