[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* گل كلم : يك عدد كوچك
* گوشت چرخ كرده : 250 گرم
* پيازسرخ شده : 2 قاشق سوپ خوری
* پياز درسته : 1 عدد كوچك
* رب گوجه فزنگی : 3 قاشق غذا خوری
* نمك و فلفل : به مقدار لازم
* آبليمو : 2 قاشق غذا خوری
* زعفران حل شده : 2 قاشق سوپ خوری





طرز تهيه :
ابتدا گل كلم را خورد كرده و خوب می شوييم ، سپس در روغن تفت می دهيم .
بعد گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز كوچك و كمی نمك و فلفل خوب ورز می دهيم و به شكل گلوله های كوچك در می آوريم و با پياز سرخ شده می گذاريم كمی تفت بخورد .
سپس رب گوجه را هم با گوشت كمی تفت می دهيم و 2 ليوان آب به اين مواد اضافه كرده و می گذاريم تا خورش جوش بيايد.
حال گل كلم سرخ شده و كمی نمك و فلفل و آبليمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و می گذاريم خورش نيم ساعت روی حرارت ملايم بجوشد تا تقريبا به روغن بيفتد .
خورش شما حاضر است می توانيد با پلو نوش جان كنيد.