[You must be registered and logged in to see this image.]

این غذا یکی از غذاهای محلی کرمان است که به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است.
انرژی کل : 3000 کالری



مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
* کشک ساییده : 3 پیمانه
* گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله : 1 کیلو
* نخود نیم کوب : 2 پیمانه
* سیر کوبیده : 1 بوته
* سیر داغ : به میزان لازم
* زعفران حل شده : 1 قاشق غذاخوری
* پیاز ساطوری : 5 عدد
* نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
* روغن : به میزان لازم





طرز تهیه :
گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
سپس حرارت را ملایم کنید.
پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.
در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.
در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.



چند نکته :
* بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.
* شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.
* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.