[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* گوشت مرغ خام بدون استخوان : سينه بهتر است 500 گرم
* فلفل دلمه ای : خرد شده يک عدد
* قارچ : خرد شده 100 گرم
* پياز : متوسط رنده شده 2 عدد
* جعفری : خرد شده 2 قاشق غذا خوری
* هويج : رنده شده 2 قاشق غذاخوری
* نمک و فلفل به ميزان لازم
* آرد : به ميزان لازم
* گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
* دارچين : يک قاشق غذا خوری





طرز تهیه :
گوشت مرغ را بعد از اينکه بی استخوان کرديم همراه با پياز ميکس يا چرخ می کنيم بعد از اينکه خوب ميکس شد نمک و فلفل را می افزاييم و خوب هم می زنيم . سپس مواد را روی نايلونی که از قبل آرد پاشی کرده ايم می گذاريم و پهن می کنيم .

سپس از مواد خرد شده و رنده شده ( فلفل دلمه ای ، قارچ ، جعفری و هويج ) داخل مرغ قرار می دهيم و خوب لوله می کنيم تا ترک و درز نداشته باشد سپس آن را داخل روغن سرخ می کنيم . بعد از اينکه سرخ شد سسی از رب گوجه فرنگی و دارچين درست می کنيم و روی مرغ می ريزيم و می گذاريم تا خوب جا بيفتد.