[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* آرد برنج : 100 گرم
* پودر نشاسته : 150 گرم
* شکر : 500 گرم
* گلاب : نصف لیوان
* شیر : یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
* آب : یک لیتر
* پودر : پسته کمی
[You must be registered and logged in to see this image.]
طرز تهیه:
نشاسته را در یک لیتر آب حل میکنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل میکنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله میشوند.
وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس یخ در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن را برش میزنیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.
نکته :
در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.
مواد لازم :
* آرد برنج : 100 گرم
* پودر نشاسته : 150 گرم
* شکر : 500 گرم
* گلاب : نصف لیوان
* شیر : یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
* آب : یک لیتر
* پودر : پسته کمی
[You must be registered and logged in to see this image.]
طرز تهیه:
نشاسته را در یک لیتر آب حل میکنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل میکنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله میشوند.
وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه میکنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس یخ در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن را برش میزنیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.
این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.
نکته :
در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.