[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم:
* نشاسته ذرت : 4 قاشق سوپخوری
* شیر سرد : 2 قاشق سوپخوری
* بیسکویت پودر شده : یک دوم پیمانه (60 گرم)
*بستنی : نیم لیتر
* روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس بستنی:
* شکر : 100 گرم
* خامه : 50 گرم


طرز تهیه بستنی:
نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید تا خمیر غلیظی به دست آید.بستنی ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه درآورید و در دست کاملاً گرد کنید. هم زمان با فشردن بستنی سعی کنید هوای موجود در میان بستنی را از بین ببرید و خارج کنید. کف یک ظرف کیسه فریزر پهن کنید و بستنی های گرد شده را روی آن قرار دهید و ظرف بستنی را داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه بستنی ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمیر نشاسته ای که آماده کرده اید، بغلتانید و سپس در پودر بیسکویت بگردانید تا تمام سطح بستنی ها را بپوشاند. توپ های بستنی را دوباره روی کیسه فریزر بچینید و داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند.
روغن را کاملاً داغ کنید و توپ های بستنی را یکی یکی داخل روغن سرخ کنید تا سطح آن طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که هنگامی که بستنی را داخل روغن انداختید سریعاً باید آن را داخل روغن بچرخانید تا بستنی ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذارید و با سس مخصوص سرو کنید.

طرز تهیه سس:
شکر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای شود یا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشید در این مرحله شکر را با قاشق هم نزنید و ظرف را تکان دهید تا مواد جا به جا شود. همچنین مراقب باشید که در اثر حرارت بالا شکر نسوزد.
سپس شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب (روش بن ماری) قرار دهید.
خامه را نیز جداگانه مدت کمی روی حرارت گرم کنید و سپس به شکر کارامل شده بیفزایید. دقت داشته باشید! در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند.
سپس سس بستنی آماده است.