[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم خمیر قیف
* آرد: 1 پیمانه
* کره : 50 گرم
* آب سرد: 4 تا5 قاشق سوپخوری
* نمک : به میزان لازم

مواد لازم برای داخل قیف ها
* سیب زمینی پخته : 200 گرم
* ژامبون ریز شده : 150 گرم
* پنیر موتزارلارنده شده : 1 پیمانه
* کنسرو ذرت : یک دوم پیمانه
* کره : 50 گرم

طرز تهیه:
ابتدا آرد و نمک را با کره مخلوط کنید تا به شکل دانه های شکر در آید. سپس آب سرد را به آن اضافه کنید و به شکل خمیر در آورید. خمیر آماده شده را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت، خمیر را به صورت نوار باریک یک سانتی بلند ببرید و دور قیف فلزی ببندید.
قیف ها را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد نیم ساعت بپزید (حتماً توجه داشته باشید خمیر پخته باید کاملاً سرد شود تا بتوانید آن را از قیف فلزی جدا کنید).
پس از آماده شدن خمیر قیفی، مواد داخل آن را به این ترتیب آماده کنید: ابتدا سیب زمینی پخته و رنده شده را با کره و پنیر مخلوط کنید. سپس ژامبون های خرد شده و ذرت پخته را نیز به سیب زمینی ها بیفزایید. سپس با مخلوط آماده شده، داخل قیف ها را پر کنید. قیف های آماده را در ظرف بچینید و تزیین کنید.