Iran Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iran ForumLog in

Iran Forum helps you connect and share with the people in your life


descriptionكوفته ايتاليايی  Emptyكوفته ايتاليايی

more_horiz
مواد لازم :
* گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
* گوجه فرنگی رنده شده : ۸۰۰ گرم
* تخم مرغ : ۲ عدد
* جعفری خورد شده : ۴ قاشق سوپ خوری
* پنیر پارمزان رنده شده : ۱۰۰ گرم
* پودر نان خشک (خمیر خشک شده داخل نان باگت) : ۱۰۰ گرم
* نمک و فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم
* پیاز : ۱ عدد خلالی خرد شده
* روغن زیتون : به مقدار لازم
* ریحان : ۱۰۰ گرم





طرز تهيه :
ابتدا پیاز های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهید تا نرم شود سپس ریحان و گوجه رنده شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید تا سس به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
داخل ظرفی گوشت چرخ کرده ، دو عدد تخم مرغ ، پودر نان، پنیرپارمزان، جعفری، نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید .
سپس از مواد گلوله هایی به اندازه یک نارنگی کوچک درست کنید. سپس کوفته ها را در داخل سس گوجه ای که قبلا درست کرده اید ،قرار دهید و ۱ لیوان آب نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کوفته ها خوب بپزند.


نکته : می توان کوفته ها را قبل از پختن به همراه بقیه مواد، کمی در روغن سرخ کرد تا شکل و فرم بهتری بگیرد.

descriptionكوفته ايتاليايی  EmptyRe: كوفته ايتاليايی

more_horiz
سلام سحر گلم 1
دلم برا آموزشهای آشپزیت تنگ شده بود.البته اول برا خود
دست گلت درد نکنه
باید خوشمزه باشه 1 16
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
power_settings_newLogin to reply