از زمانی که استفاده از آفت کش ها در کشاورزی رواج پیدا کرده، آلودگی سهوی مواد غذایی با سموم و یا استفاده نابه جا از آن ها بارها و بارها گزارش شده است و کارشناسان درباره عوارض این آلودگی ها هشدارهای زیادی داده اند.
به گفته متخصصان اگر تلاش می کنیم مردم را به سمت مصرف میوه ها و سبزی های تازه و سالم سوق دهیم از سوی دیگر باید تلاش مضاعفی برای پاک نمودن این محصولات از سموم دفع آفات نباتی و نظارت بر مراحل کشت و تولید آن ها صورت بگیرد.برای شنیدن و دانلود صوت مورد نظر به سایت رادیو اینترنتی ایران صدا به این آدرس مراجعه نمایید.

[You must be registered and logged in to see this link.]