[You must be registered and logged in to see this image.]

مواد لازم :
* ماهی سفید : 1عدد
* تخم مرغ : 3عدد
* نمك و فلفل : به میزان لازم
* زعفران سائیده : 1 قاشق چایخوری
* آرد : 2/1 پیمانه
* روغن : مقداری
* پنیر گودا : 250 گرم






طرز تهیه :
ماهی را پس از پاك كردن , شستن و خشك كردن به نمك آغشته كرده , به قطعات یكدست برش می دهیم و تا جایی كه امكان دارد, تیغ های درشت ماهی را بیرون بكشید .
سپس تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده نمك و فلفل را اضافه می كنیم .
زعفران را در 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل كرده و به تخم مرغ اضافه میكنیم . آرد را به تدریج به آن اضافه كرده و تمام مواد را مخلوط می كنیم تا صاف و یكدست شود.
بعد ماهی را در خمیر زده , روغن را داغ كرده , ماهی را در روغن سرخ می كنیم .
سپس قطعات سرخ شده را در ظرف پیركس كه ته آن را با روغن مایع چرب كرده ایم چیده , پنیر گودا رارنده كرده , روی ماهی می ریزیم .
در طبقه وسط فری كه با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده است به مدت 15 دقیقه بماند.