جام جم آنلاين: مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين باعث كاهش قند خون و در
نتيجه تشديد گرسنگي مي‌شود به همين دليل ميوه‌ها به دليل داشتن قند كمتر بايد در سحر مصرف شوند.

دكتر بيگلر، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي ايران در گفتگو با ايسنا گفت: در هنگام افطار مصرف غذاهاي سبك و مختصر شامل گروه‌هاي غذايي شير و لبنيات، ميوه‌ و سبزي و نان و غلات توصيه مي‌شود مانند نان و پنير و سبزي كه يكي از عادات خوب غذايي مردم است. علاوه بر آن مصرف شير گرم و فرني و يا شير برنج در هنگام افطار مناسب است.

وي افزود: استفاده از سبزي و ميوه در هنگام افطار و همچنين در فاصله زماني بين افطار تا سحر به دليل اين‌كه منبع خوبي از فيبر هستند براي دستگاه گوارش بسيار مفيد است و مانع بروز يبوست مي‌شود.
بيگلر تصريح كرد: سبزي‌ها با دارا بودن مواد مغذي و آب، علاوه بر تامين ويتامين‌ها و املاح مورد نياز بدن از تشنگي فرد در طول روز جلوگيري مي‌كنند.
مصرف مواد غذايي شيرين با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلول‌ها و در نتيجه كاهش قند خون مي‌شوند، به اين ترتيب مصرف مواد غذايي شيرين و حاوي قندهاي ساده در وعده سحري باعث مي‌شود شخص زودتر گرسنه شود.
معاون دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: توصيه مي‌شود براي تامين آب مورد نياز پس از صرف افطار و تا قبل از خواب به تدريج انواع ميوه، چاي كمرنگ و ساير مايعات به ويژه آب براي جبران كم آبي بدن نوشيده شود.