دکتر تغذیه،مرتضی صفوی افزود: گیلاس حاوی ویتامین C است كه برای سلامت پوست،افزایش قدرت ایمنی بدن،تشكیل بافت پیوندی بسیار مؤثر است و طبیعتی سرد و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می‌شود.
وی گفت:گیلاس بهتر است بعد از غذا مصرف نشود زیرا از هضم سریع غذا جلوگیری می‌كند و باعث سوء هاضمه و نفخ معده می‌شود،گیلاس سینه را نرم و معده را ضد عفونی می‌كند و یبوست را از بین می‌برد.
این متخصص تغذیه اضافه كرد:این میوه اعصاب را آرام،سموم بدن را دفع و خون را تصفیه می‌كند و خوردن گیلاس برای افرادی كه تصلب شرایین و ناراحتی كبد دارند،مفید است.
صفوی گفت:افراد چاق كه می‌خواهند لاغر شوند می‌توانند گیلاس را قبل از غذا مصرف كنند، چون مصرف آن قبل از غذا جلوی اشتها را می‌گیرد و باعث چاقی نمی‌شود.
وی اضافه كرد:گیلاس مجاری ادراری و لوله گوارشی را ضد عفونی و برای افراد دیابتی مفید، اعصاب را آرام،معده را ضدعفونی،سموم بدن را دفع و خون را تصفیه می‌كند.
صفوی افزود:گیلاس شیرین برای رفع یبوست و آلبالوی ترش برای رفع اسهال مفید و خوردن گیلاس برای افرادی كه تصلب شرایین،ناراحتی كبد دارند مؤثر و مفید است.