مقایشه دریافت میوه و سبزی درزنان و مردان نشان داده است زنان درمقایسه با مردان میوه و سبزی بیشتری مصرف می کنند
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان و شهید بهشتی میزان مصرف میوه و سبزی ارتباط نزدیکی با عوامل متعدد اجتماعی و اقتصادی از جمله میزان تحصیلات،سن ،درآمد ،وضعیت تاهل و جنسیت دارد
با افزایش خطربیماری های مزمن به ویژه بیماری های قلبی و دیابت درسنین بالاترانگییزه افراد برای مصرف میوه و سبزی به منظور پیشگیری و کنترل این بیماری افزایش می یابد همچنین براین اساس زنان بیش از مردان میوه می خورند که این اختلاف تا حدودی ناشی از آگاهی بیشتر زنان در ارتباط با نقش موثر میوه وسبزی در سلامتی است و در این بین زنان متاثل به تامین این نیاز غذایی دربرنامه غذایی همسران خود توجه بیشتری میکنند از آنجا که دریافت میوه و سبزی درمردان و جوانان کمتراست و عموما زنان مسئول تهیه غذا درمنزل هستند ارائه آموزشهای لازم به آنها می تواند درسالمتی کل خانواده تاثیر بسزایی داشته باشد