جهت حفظ شادابی و تازگی میوه های برگزیده جهت عرضه درنمایشگاهها می توان از این محلول استفاده کرد
موادی را که گفته میشود خوب با هم مخلوط کرده و از صافی عبوردهید محلول حاصل برای نگهداری سیب،آلو،انگورو گیلاس مناسب است
میوه های انتخاب شده باید عاری از زدگی،له شدگی و کرم خوردگی باشند
میوه ها را درظرف شیشه ای دها گشادی بریزید و انرا تا نیمه با محلول زیر پرکنید به طوری که میوه کاملا درمحلول قرارگیرد بعد سرپوش شیشه را محکم کنید و با پارافین جامد مذاب آنرا درمقابل هوا غیرقابل نفوذ نمایید
طرز تهیه
پودر اسید بوریک 1 قاشق غذاخوری ،اب 45 قاشق غذاخوری ،الکل طبی 90 درصد 5 قاشق غذاخوری