نتایج یک تحقیق حاکی از آنست که مصرف گوشت و پنیرموجب تقویت حافظه و کارآیی بهتر هوش و حواس فرد میشود
دانشمندان دانشگامه سوانسی ولزمعتقدند هرچه مقدارگلوکز پس از صرف صبحانه با روند کندتری درخون جذب شود کارکرد هوش و حافظه به خصوص دردانش آموزان مطلوب ترمی شود این پژوهش خاطرنشان می کند که خوردن غذاهایی با قدرت جذب گلوکز پایین درکودکان موجب تناسب اندام ،جلوگیری از چاقی و حفظ اشتها می شود پژوهشگران همچنین می گویند که مصرف پروتئین دروعده غذایی صبحانه ،جذب آهسته گلوکز را به دنبال دارد درنتیجه فرد به موقع گرسنه شده و از خرده خوری اجتناب میکند