به گزارش خبرگزاري فرانسه،به گفته محققان آمريکايي دانشگها ميسوري، کاکائو مي‌تواند سبب رفع التهابات و رفع درد ميگرني شود ولي برخلاف آن شکلات به دليل داشتن کافئين درد را افزايش مي‌دهندبرخي موادغذايي از جمله پنير، گوشت‌هاي حاوي افزودني‌‌هاي نيتراتي، الکل و مرکبات همچنين برخي شرايط مثل استرس و تغييرات هورموني مي‌تواند سبب بروز ميگرن شديد در برخي افراد شود. در حالي که برخي مواد مانند کاکائو به رژيم روزانه مي‌تواند درد را کاهش دهد. محققان شکلات را توصيه نمي‌کنند زيرا اولا ميزان کاکائو آن کم بوده و ثانيا در روند توليد کاکائو آن تغيير شکل مي‌‌دهد.در ضمن لازم است بدانيد کاکائو براي کاهش فشارخون، بهبود سوخت و ساز و درمان افسردگي هم مفيد است.