قارچ از جمله مواد غذایی است که به دلیل داشتن ویتامین ب 2 و د و اسید فولیک به خصوص برای افرادی که دچارپوکی استخوان هستند زودخسته و بی حوصله میشوند یا بدنشان اسید فولیک به اندازه کافی جذب نمی کند مناسب است همچنین میتوان قارچ را به عنوان بخشی از گوشت قرمزبکاربرد مصرف قارچ به همراه حبوبات به دلیل داشتن کروم برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند مفید است همچنین مصرف قارچ به همراه لبنیات ،منبع کلسیم بسیار مناسبی محسوب میشود قارچ دکمه ای تازه،سفید و ترد است قارچ را میتوان درفریزرنگهداری کرد و بهتراست چند دقیقه قبل از مصرف شستشو شود قارچ را باید با آب سرد شست وروی ان کمی آبلیمو ریخت دراینصورت قارچ سفید میماند
__________________