با گوجه فرنگي ميتوانيد در مقابل هر گونه بيماري به خصوص سرطان مبارزه كنيد.
گوجه فرنگي از هزاران سال پيش مورد توجه بوده و براي برخي از درمان هاي طبيعي از آن استفاده ميشده است.
ميوه اين گياه كه قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سسها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار ميگيرد.
مهم ترين تركيبات گوجه فرنگي شامل حدود 80 درصد يا كمي بيشتر آب است و بقيه آن را پروتئين، چربي، قندهاي مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ويتامينهاي آ، ث، كا، تيامين، ريبوفلاوين، ويتامين ب،۵اسيدفوليك، ويتامين e، اسيد آمينه هاي ضروري، املاح معدني از جمله كلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم، منيزيوم، مس، منگنز، كبالت، روي و آرسنيك است و به تازگي وجود يد نيز در گوجه فرنگي گزارش شده است.
گوجه فرهنگي سرشار از ماده اي به نام ليكوپن است كه از آنتي اكسيدان ها به شمار ميآيد و در واقع ليكوپن تركيبي ضد سرطان است و خوردن گوجه فرنگي از سرطان لوزالمعده، پروستات، سرطان رحم جلوگيري ميكند.
همچنين از علائم پيش سرطاني رحم كه در اصطلاح التهاب cin گفته ميشود، جلوگيري ميكند.
محققان دريافته اند، زناني كه در خونشان مقدار زيادي تركيب شيميايي مفيد ضد سرطان ليكوپن وجود دارد كمتر به سرطان رحم مبتلا ميشوند.
در طب سنتي نيز از گوجه فرنگي در جهت تسكين و بهبود بعضي بيماري ها نظير آسم، سرفه، آنفلوانزا، امراض چشم، گوش درد، حصبه و تب زرد استفاده ميكرده اند.
در تحقيقات اخير نيز به نقش مؤثر آن در ميكروب كشي (خاصيت ضد ميكروبي)، ضد اسهال آن اشاره شده است.
پختن گوجه فرنگي به ميزان 2 دقيقه نيز باعث به وجود آمدن مواد ضد سرطان در گوجه فرنگي خواهد شد.
گوجه فرنگي حاوي اسيد فوليك است و مواد غذايي كه داراي اين تركيب شيميايي باشند، مقاومت سلول ها را در برابر حمله سرطان ريه افزايش ميدهند. بنابراين دانشمندان توصيه ميكنند كه براي مبارزه با سرطان ريه مي توان هر چه بيشتر از اين نوع مواد غذايي استفاده كرد.
گوجه فرنگي در بعضي افراد ايجاد حساسيت ميكند كه بايد به آن توجه كرد. دانه هاي گوجه فرنگي حاوي نوعي روغن است كه براي تهيه مارگارين ، سالاد و انواعي از صابون مصرف ميشود.
گوجه فرنگي را بايد هنگامي كه كاملاً رسيده است، از بوته چيد و مصرف كرد، گرچه شباهتهايي بين تركيبات گوجه فرنگي قرمز و سبز(نرسيده) وجود دارد، ولي رنگ هاي گياهي موجود در گوجه فرنگي رسيده (قرمز) در سبز وجود ندارد و ممكن است گاهي در گوجه فرنگي سبز، مواد سمي وجود داشته باشد، گوجه فرنگي نارس و سبز مخصوصاً براي كليه ها مضر است.
از ديگر فوايد گوجه فرنگي ميتوان به: كمك به رقيق شدن خون، رفع ورم مخاط روده، پايين آوردن كلسترول خون، كمك به تنظيم فشار خون، برطرف كردن ورم مفاصل و ... اشاره كرد.
البته در بعضي اشخاص هضم گوجه فرنگي با اشكال صورت ميگيرد و افرادي كه معده حساس دارند يا از زخم هاي معده يا روده رنج ميبرند، نبايد در خوردن گوجه فرنگي افراط كنند
گوجه فرنگي از هزاران سال پيش مورد توجه بوده و براي برخي از درمان هاي طبيعي از آن استفاده ميشده است.
ميوه اين گياه كه قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سسها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار ميگيرد.
مهم ترين تركيبات گوجه فرنگي شامل حدود 80 درصد يا كمي بيشتر آب است و بقيه آن را پروتئين، چربي، قندهاي مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ويتامينهاي آ، ث، كا، تيامين، ريبوفلاوين، ويتامين ب،۵اسيدفوليك، ويتامين e، اسيد آمينه هاي ضروري، املاح معدني از جمله كلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم، منيزيوم، مس، منگنز، كبالت، روي و آرسنيك است و به تازگي وجود يد نيز در گوجه فرنگي گزارش شده است.
گوجه فرهنگي سرشار از ماده اي به نام ليكوپن است كه از آنتي اكسيدان ها به شمار ميآيد و در واقع ليكوپن تركيبي ضد سرطان است و خوردن گوجه فرنگي از سرطان لوزالمعده، پروستات، سرطان رحم جلوگيري ميكند.
همچنين از علائم پيش سرطاني رحم كه در اصطلاح التهاب cin گفته ميشود، جلوگيري ميكند.
محققان دريافته اند، زناني كه در خونشان مقدار زيادي تركيب شيميايي مفيد ضد سرطان ليكوپن وجود دارد كمتر به سرطان رحم مبتلا ميشوند.
در طب سنتي نيز از گوجه فرنگي در جهت تسكين و بهبود بعضي بيماري ها نظير آسم، سرفه، آنفلوانزا، امراض چشم، گوش درد، حصبه و تب زرد استفاده ميكرده اند.
در تحقيقات اخير نيز به نقش مؤثر آن در ميكروب كشي (خاصيت ضد ميكروبي)، ضد اسهال آن اشاره شده است.
پختن گوجه فرنگي به ميزان 2 دقيقه نيز باعث به وجود آمدن مواد ضد سرطان در گوجه فرنگي خواهد شد.
گوجه فرنگي حاوي اسيد فوليك است و مواد غذايي كه داراي اين تركيب شيميايي باشند، مقاومت سلول ها را در برابر حمله سرطان ريه افزايش ميدهند. بنابراين دانشمندان توصيه ميكنند كه براي مبارزه با سرطان ريه مي توان هر چه بيشتر از اين نوع مواد غذايي استفاده كرد.
گوجه فرنگي در بعضي افراد ايجاد حساسيت ميكند كه بايد به آن توجه كرد. دانه هاي گوجه فرنگي حاوي نوعي روغن است كه براي تهيه مارگارين ، سالاد و انواعي از صابون مصرف ميشود.
گوجه فرنگي را بايد هنگامي كه كاملاً رسيده است، از بوته چيد و مصرف كرد، گرچه شباهتهايي بين تركيبات گوجه فرنگي قرمز و سبز(نرسيده) وجود دارد، ولي رنگ هاي گياهي موجود در گوجه فرنگي رسيده (قرمز) در سبز وجود ندارد و ممكن است گاهي در گوجه فرنگي سبز، مواد سمي وجود داشته باشد، گوجه فرنگي نارس و سبز مخصوصاً براي كليه ها مضر است.
از ديگر فوايد گوجه فرنگي ميتوان به: كمك به رقيق شدن خون، رفع ورم مخاط روده، پايين آوردن كلسترول خون، كمك به تنظيم فشار خون، برطرف كردن ورم مفاصل و ... اشاره كرد.
البته در بعضي اشخاص هضم گوجه فرنگي با اشكال صورت ميگيرد و افرادي كه معده حساس دارند يا از زخم هاي معده يا روده رنج ميبرند، نبايد در خوردن گوجه فرنگي افراط كنند