[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :

*گوشت بدون استخوان
*سبزي ( تره – جعفري كمي اسفناج – شنبليله )
*پياز
*لوبيا قرمز
*ليمو اماني
*گرد ليمو
*روغن
*نمك و فلفل
*ادويه

طرز تهيه:
لوبيا را از شب قبل شسته و خيس كنيد .
سبزي را شسته و كاملأ خشك كرده و آن را خرد نمائيد .
سبزي خرد شده را در روغن سرخ نمائيد ، زيادي سرخ كردن باعث مي شود كه خورشت شما تيره تر شود .
لوبيا را در آبكش بريزيد و بگذاريد كه آب آن برود و در كمي روغن تفت دهيد .
گوشت را به قطعات سه×سه سانتيمتري خرد نمائيد .
پياز را خلال و تفت دهيد تا طلايي شود ، سپس گوشت را به آن اضافه كنيد و تفـت دهيد تا اينكه آب گوشت كشيده شود .
گوشت – پياز – لوبيا – سبزي و ادويه را در ظرفي مناسب ريخته و شش پيمانه آب روي آن بريزيد .
خورشت بايد با حرارت ملايم پخته شود .
زماني كه گوشت نيمه پز شد ليموعماني را سوراخ كرده وبه خورشت اضافه كنيد .
در اواخر پخت نمك – فلفل – گرد ليمو را اضافه كنيد . ( گرد ليمو در صورت نياز اضافه شود ).