مواد لازم :
* راسته گوسفندي يا فيله گوساله
* سينه مرغ
* كره
* پياز
* زعفران
* آبليمو
* نمك و فلفل
* ماست
طرز تهيه:
گوشت راسته را به اندازه يك انگشت خرد كنيد و در مخلوط پياز خرد كرده – نمك – زعفران – فلفل به مدت 2 الي 3 ساعت خوابانده و در يخچال نگه بداريد .
سينه مرغ را به اندازه يك انگشت خرد و سپس در مخلوط پياز خرد شده – زعفران – نمك – آبليمو – ماست به مدت 2 الي 3 ساعت بخوابانيد و در يخچال قرار دهيد .
گوشت ها را از يخچال بيرون آورده و به سيخ بكشيد .
براي به سيخ كشيدن دو تكه گوشت و دو تكه از جوجه تا اين كه سيخ پر شود بهتر است كه اولين و آخرين گوشت باشد .
كباب را روي حرارت ملايم پخته و سپس به آن كره بماليد .
* راسته گوسفندي يا فيله گوساله
* سينه مرغ
* كره
* پياز
* زعفران
* آبليمو
* نمك و فلفل
* ماست
طرز تهيه:
گوشت راسته را به اندازه يك انگشت خرد كنيد و در مخلوط پياز خرد كرده – نمك – زعفران – فلفل به مدت 2 الي 3 ساعت خوابانده و در يخچال نگه بداريد .
سينه مرغ را به اندازه يك انگشت خرد و سپس در مخلوط پياز خرد شده – زعفران – نمك – آبليمو – ماست به مدت 2 الي 3 ساعت بخوابانيد و در يخچال قرار دهيد .
گوشت ها را از يخچال بيرون آورده و به سيخ بكشيد .
براي به سيخ كشيدن دو تكه گوشت و دو تكه از جوجه تا اين كه سيخ پر شود بهتر است كه اولين و آخرين گوشت باشد .
كباب را روي حرارت ملايم پخته و سپس به آن كره بماليد .