[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* 1 پیمانه نشاسته
* 6 پیمانه آب
* 2-3 پیمانه شکر
* ½ پیمانه گلاب
* 5-6 عدد هل خرد شده
* 1 قاشق چایخوری در ¼ پیمانه آب جوش زعفران
* 1 پیمانه سر خالی بادام
* به مقدار لازم مغز پسته کوبیده
* به مقدار لازم خلال بادام
* 1 پیمانه سرخالی روغن جامد

طرزتهیه:

نشاسته را در آب حل کرده واز صافی رد می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم ومرتب هم می زنیم تا نشاسته غلیظ شود پس از 1 ساعت زعفران حل شده را با هل و گلاب اضافه می کنیم شکر را ریخته و هم می زنیم تا شکر در نشاسته حل شود پس از 10 دقیقه روغن را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا حلوا به راحتی از دیگ جداشود این کار حدود 1الی 2 ساعت طول می کشد سپس بادام را کمی می کوبیم و به مسقطی اضافه می کنیم در آخر حلوا مسقطی را در ظرف در دار ریخته و روی آن را با خلال بادام تزئین می کنیم. در ساعت آخر باید مرتب مسقطی را هم بزنیم در صورت دلخواه می شود به آن رنگ خوراکی اضا فه کرد. در این صورت باید زعفران را حذف کرد.