[You must be registered and logged in to see this image.]
خوردن پياز در پيشگيري از پوكي استخوان مؤثر است؛ چرا كه پياز با جلوگيري از كاهش مواد معدني به ويژه كلسيم موجود در سلول‌هاي استخواني از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.
پياز سرشار از ويتامين سي، كلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، گوگرد و اسيد فوليك و مقدار كمي آهن، مس و روي است كه تاكنون تحقيقات زيادي براي اثبات خواص آن صورت گرفته است.
همچنين پياز به دليل داشتن ماده گلوكوزين كه مشابه هورمون انسولين است، قند خون را تنظيم مي‌كند.

گفتني است، خوردن نصف پياز متوسط در روز 30 درصد از مقدار كلسترول بد خون را كاهش مي‌دهد و به جاي آن باعث افزايش كلسترول خوب خون مي‌شود. پياز منبع غني نوعي اكسيدان است كه از بروز سرطان در افراد جلوگيري مي‌كند.

اين گياه خوراكي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري مي‌كند و بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه مي‌شود.