[You must be registered and logged in to see this image.]
مواد لازم :
* قارچ : 200 گرم
* خامه : یک بسته 200 گرمی
* ریحان خشک : مقداری
* تالیاتلی (نوعی پاستای پهن و نواری شکل) : یک بسته
* نمک و فلفل : به میزان لازم






طرز تهیه :
برای آماده کردن تالیاتلی، آب را با نمک و کمی روغن به جوش بیاورید و تالیاتلی خشک را درون آن بگذارید تا حدود 10 تا 12 دقیقه بجوشد ،
بعد با آب ولرم آبکش کنید و با سس دلخواه سرو کنید.


تهیه سس :
قارچ را خرد کنید و درون کره تفت دهید ،
نمک و فلفل سیاه اضافه کنید
خامه را هم اضافه کنید و هم بزنید ( روی حرارت ملایم ) تا خامه ذوب و نرم شود.
قبل از جوش آمدن خامه کمی ریحان خشک به آن اضافه کنید و هم یزنید ،
سس را داغ روی تالیاتلی بریزید و میل کنید.

[You must be registered and logged in to see this image.]